Check beschikbaarheid voor mijn postcode

Opslagcontainer

Er zijn genoeg situaties te bedenken waarin je wel even wat meer ruimte zou kunnen gebruiken. Om je meubels op te slaan tijdens een verbouwing bijvoorbeeld, of wanneer je gaat verhuizen. Natuurlijk kun je altijd wel wat bij familie of vrienden kwijt, maar voor je het weet staat je huisraad verspreid over een paar adressen. Niet echt ideaal, maar gelukkig is er nu een oplossing die je direct de ruimte geeft die je nodig hebt. Met een opslagcontainer van Pickupbox heb je niet alleen tijdelijk extra ruimte, maar wordt het opslaan ook nog eens heel gemakkelijk gemaakt. Wij brengen de opslagcontainer bij jou voor de deur en wanneer je spullen erin zitten halen we hem ook weer op. Vervolgens wordt de opslagcontainer veilig bij ons bewaard en weer bezorgd waar en wanneer jij wilt.

De ideale oplossing in elke situatie

Er zijn talloze momenten te bedenken waarop een opslagcontainer de perfecte oplossing is voor jouw ruimteprobleem. Ga je verhuizen, maar wil je eerst nog even flink klussen voor je alles weer opnieuw gaat inrichten? Dan laat je op de dag van je verhuizing gewoon een opslagcontainer naar je oude huis brengen. Even inladen en de opslagcontainer wordt weer meegenomen en keurig bewaard. Of wanneer je een nieuwe vloer gaat leggen en alle meubels even aan de kant moeten. Geen gedoe met banken in de tuin, maar alle ruimte dankzij onze opslagcontainers. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je tijdelijk ergens anders gaat wonen maar je woning wel aan wilt houden. Mocht er dan even iemand anders in je huis wonen, dan kun je al je eigen spullen bij ons opslaan.

Alles thuis opgehaald en veilig bewaard

Tijdens een verbouwing of een verhuizing heb je natuurlijk al meer dan genoeg aan je hoofd. De zorg over tijdelijke opslag en het vervoer daarvan nemen wij dan ook graag uit handen met een opslagcontainer. Door onze efficiënte manier van werken hoef jij alleen te zorgen dat je spullen klaarstaan om ingeladen te worden op de dag dat wij je opslagcontainer komen brengen. De opslag kan voor zowel korte als langere tijd geregeld worden, waarna we de opslagcontainer weer op het door jou gewenste adres bezorgen. Ook wat betreft de ruimte die je nodig hebt bieden we altijd passende oplossingen. Wil je meer weten over onze opslagcontainers? Neem contact op voor meer informatie.

Handig om te weten

PickupBox past overal Snel inladen Geen vergunning nodig

Past overal

Snel inladen

Geen vergunning nodig

Een PickupBox is 1.60 m breed dus kan ook door smalle doorgangen tot vlak voor uw deur komen. Bent u goed voorbereid? Dan neemt het inladen van een PickupBox +/- 1 uur tijd in beslag. Om een aantal uur een PickupBox voor de deur te hebben is er geen vergunning nodig.
 
Verzekerd Centrale ligging Tussentijds bij je spullen?

Verzekerd

Centrale ligging

Tussentijds bij je spullen

Een PickupBox is 1.60 m breed dus kan ook door smalle doorgangen tot vlak voor uw deur komen. Bent u goed voorbereid? Dan neemt het inladen van een PickupBox +/- 1 uur tijd in beslag. Om een aantal uur een PickupBox voor de deur te hebben is er geen vergunning nodig.Vind ons op Google+