Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden PickupBox

Laatste versie: oktober 2018

Bij PickupBox streven we ernaar om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Om naar ieders tevredenheid te leveren, hebben we een aantal spelregels opgesteld.

Deze informatie is een aanvulling op onze Algemene Voorwaarden.

  1. Om PickupBoxen geleverd te krijgen, moet je online een reservering maken. Of je geeft per mail akkoord op de aanbieding die je van ons hebt gehad. Als je hebt aanbetaald, is de reservering definitief. De aanbetaling dient één week voor levering voldaan te zijn.
  2. Als het moment van reserveren en leveren binnen 7 dagen van elkaar gedateerd zijn, factureren we het totaalbedrag van de minimale opslagperiode vooruit.
  3. Als je meerdere PickupBoxen hebt besteld en je hebt er een paar toch niet nodig. Dan rekenen wij éénmalig € 100,- per niet gebruikte box. Je betaalt dan natuurlijk geen opslagkosten voor die box.
  4. Tijdens het reserveren kun je aangeven waar en wanneer je de PickupBox wilt inladen. Aan deze voorkeur proberen wij zo goed mogelijk tegemoet te komen. Je kunt hier geen rechten aan ontlenen.
  5. We halen de PickupBoxen niet op voordat je klaar bent met inladen. Natuurlijk verwachten we wel dat je goed bent voorbereid. Alles wat je wilt opslaan moet klaar staan om er in te kunnen zetten. Afhankelijk van de geplande route rijdt de chauffeur tussentijds naar een ander adres of blijft hij erbij om je van tips te voorzien.
  6. Onze meeneemheftrucks kunnen tot wel 1000kg tillen. Krijgen ze de PickupBox niet omhoog, dan moet je een gedeelte overladen en een extra box huren.
  7. Het is mogelijk om de PickupBoxen langer op locatie te houden. Hoewel het inladen altijd sneller gaat dan je vooraf denkt, kan dat toch makkelijk zijn. Wil je dat we daar vooraf al rekening mee houden? Dat kan in overleg. Het moet natuurlijk wel in onze logistieke planning passen, het adres moet daarvoor geschikt zijn en we plannen een extra transport in. Hier kunnen dus kosten aan verbonden zijn. Voor het later ophalen rekenen wij € 100,- voor de eerste box en € 50,- voor iedere opvolgende.
  8. Onze chauffeurs leveren PickupBoxen af in weer en wind. Mocht het KNMI tegen hun zin in adviseren om niet de weg op te gaan, zoals bij Code Oranje of Code Rood het geval is, worden alle leveringen in die regio geannuleerd. Veilig voor hen, maar ook voor jouw spullen!
  9. Uw PickupBox(en) worden afgeleverd met een vrachtwagen. Is jouw adres niet toegankelijk voor een vrachtwagen vanwege verkeers- of milieuregels, de breedte van de straat of een onverharde ondergrond? Laat het ons vooraf weten. In overleg bekijken we dan hoe we de levering toch voor elkaar kunnen krijgen.

Klik hier voor de voorwaarden van het retour bezorgen.