Containeropslag, containeropslag voor de deur

Containeropslag voor de deur

Een inboedel kan voor lange of korte tijd opgeslagen moeten worden. Verhuizing naar buitenland of een grote verbouwing aan uw huis kunnen oorzaken zijn om meubels tijdelijk te moeten opslaan. Wat de reden ook is, er moet zo min mogelijk omkijken naar zijn.

PickupBox denkt graag met u met u mee. Daarom bieden wij containeropslag aan waarbij wij alles voor u uit handen nemen. Wij leveren de container, slaan uw spullen op in onze beveiligde opslagfaciliteit en leveren daarom een volledige haal- en brengservice.

 

Containerbox

U kunt online een afspraak maken om uw spullen te laten ophalen. Wij rijden dan de containerbox voor waarna u de container zelf inlaadt. Als de box vol is, rijden wij hem dezelfde dag naar onze opslag. Heeft u uw spullen weer nodig? Maak wederom online een afspraak en wij brengen de container terug. Containeropslag met haal- en brengservice. Dat is PickupBox.nl. PickupBox wordt veel gebruikt als onderdeel van een verhuizing. De dienst zit tussen opslag en verhuizen in. Wij slaan op en halen en brengen uw spullen. Alleen het in- en uitladen van de container doet u zelf. U kunt uw inboedel inladen bij uw oude adres en na een paar maanden laten bezorgen bij uw nieuwe woning.

De opslagfaciliteiten van Pickupbox zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar elektronisch beveiligd. Na sluitingstijd is elk alarmsysteem aangesloten op de meldkamer van een erkend beveiligingsbedrijf. Ook is de opslag brandveilig en voorzien van brandpreventie.

 
 
 

 

 

Antwoorden op veel vragen zijn direct te vinden via veelgestelde vragen of bel PickupBox via T. 088 78 99 000.