Inboedelopslag

Inboedelopslag

Denkt u bij inboedelopslag direct aan service? PickupBox biedt opslagruimte bij u voor de deur, voor PickupBox is service heel belangrijk. Uw inboedel opslaan kan bij verschillende opslagfaciliteiten, toch verschillen service en prijzen enorm. Vooral krijgen onwetende consumenten te maken met het risico op verborgen kosten, waar u geen rekening mee had kunnen houden omdat u het simpelweg niet wist. PickupBox levert liever goede service tegen een eerlijke prijs.

Bekijk uw prijs voor inboedelopslag thuis voor de deur

Tijdelijke opslag ruimte huren voor inboedelopslag is voor PickupBox ook echt tijdelijk. PickupBox biedt een innovatief en toch simpel concept aan: inboedeloplag bij u voor de deur.

 

 

 

Inboedelopslag met haal- en brengservice

PickupBox biedt u een prijs voor de opslag en komt uw spullen gratis thuis ophalen. U weet u daardoor precies wat alles kost en komt niet voor verrassingen te staan. Wanneer u zelf een busje moet regelen, ophalen, op en neer naar de opslag etc. bent u voordeliger uit met PickupBox, u bespaart kosten en tijd op uw spullen veilig op te slaan bij PickupBox inboedelopslag.

Hoe werkt PickupBox:

PickupBox komt één of meerdere PickupBoxen bij u voor de deur bezorgen. U dient er zorg voor te dragen dat uw spullen klaar staan om in te laden. Zodra de PickupBoxen voor de deur worden geplaatst, begint u direct met inladen en zodra u klaar bent neemt onze chauffeur uw PickupBoxen weer mee. Wij halen altijd de volle PickupBoxen dezelfde dag weer op en plaatsen deze in ons beveiligde en geconditioneerde opslagdepot. Zodra uw spullen weer welkom zijn op hetzelfde of een nieuw adres, dan kunt u de PickupBoxen gemakkelijk weer inplannen op een beschikbare datum in onze online planning. U kunt onze chauffeurs altijd vragen om tips voor het inladen van de PickupBoxen!