1

Klant Reacties

Uw mening is erg belangrijk voor PickupBox. Met de feedback die wij krijgen kunnen wij onze dienst blijven optimaliseren en aanpassen zodat wij toekomstige PickupBox gebruikers nog beter van dienst kunnen zijn.

Hartelijk dank voor de tijd die u hiervoor neemt!

Schrijf een reactie beoordeling

9.5 / 10
159 beoordelingen (12 maanden)
14 beoordelingen (totaal)


Zeer tevreden, super handig

We hebben in totaal 3 boxen gebruikt voor al onze meubels. tijdelijk moest alles in de opslag omdat we tussen 2 adressen in zaten. Ingeladen in Utrecht en na 3 maanden alles weer uitgeladen bij ons nieuwe huis. De boxen kwamen op de afgesproken tijd aan en het inladen en uitladen ging gemakkelijk en snel en alle meubels zagen er goed uit. Dank pickupbox en ook aan de vriendelijke chauffeur!

Snelle adequate service

Een mooie oplossing voor tijdelijke opslag.

Werkt perfect! Geen gedoe met spullen vervoeren, alles makkelijk er in voor de deur

Top

Persoonlijk gemak

Ideaal een verhuisbox afgeleverd voor de deur. Inladen en geen omkijken meer naar. Wel op tijd plannen wanneer je de box weer terug wil. Kan alleen doordeweeks bij retour maar voorkeur kon netjes telefonisch besproken worden. Echte aanrader.

Perfecte service en absolute aanrader!

Voor onze verhuizing hadden we tijdelijke opslag nodig. Door PickupBox is alles zonder stress verlopen. Wat een topbedrijf is dit!

Fantastisch geregeld allemaal met PickupBox

In een drukke periode rondom verhuizing (en/of verbouwing) is het PickupBox die je totaal ontzorgt met de opslag van je spullen. Top geregeld allemaal en superhandig!

Heel tevreden over de opslag.

Alles was nog heel toen we het terugkregen. Niks was beschadigd. Heel blij mee.

Top geregeld

Goede communicatie, containers zijn goed en snel te laden en te lossen. Spullen zijn na vier maanden allemaal in goede conditie retour gekomen. Ideaal!

Geweldig, echt top! Super efficient!

Ik raad dit iedereen aan bij een verbouwing of verhuizing.

Zeer goede communicatie en meedenken in jet proces wat erg fijn is tijdens alle verhuis stress

Verhuizen is zeer tijdrovend en kan nogal wat stress geven. Meerdere malen gebruik gemaakt van pick up box en ben erg tevreden over de communicatie en de service. Het plaatsen van de boxen op mijn nieuwe adres was een uitdaging maar de chauffeur was erg vriendelijk en behulpzaam. Uiteindelijk waren de 3 boxen binnen een mum van tijd uitgeladen. Zou het zeker aanraden!!

  • PickupBox was te zien op RTL4
  • PickupBox werkt samen met kijkMijnHuis.nl
  • PickupBox wordt beoordeeld op huren.nl
  • PickupBox maakt gebruik van het Kadaster
  • PickupBox werkt samen met MijnStudent.nl