Klantreacties

Uw mening is erg belangrijk voor PickupBox. Met de feedback die wij krijgen kunnen wij onze dienst blijven optimaliseren en aanpassen zodat wij toekomstige PickupBox gebruikers nog beter van dienst kunnen zijn.

Hartelijk dank voor de tijd die u hiervoor neemt!

Schrijf een reactie

1 2 3 4 5 

Door wilhelmina mijderwijk op 29-03-2017

de pickupbox werd keurig op tijd geleverd, onder achterlating van een goede instructie. het inladen verliep vlot en op de aangegeven tijd werd alles weer opgehaald. heel plezierig was dat tussentijds werd geinformeerd of alles naar wens was. ben zeer tevreden (en ga er vanuit dat over een maandje alles weer in perfecte staat wordt terugbezorgd). zal in mijn vriendenkring jullie naam promoten (geheel gratis!). vriendelijke groet wilhelmina M.

Door Minke op 29-03-2017

Fijn om voor mijn huis in te laden. Het verliep heel vlot en alles paste erin (wat ik niet gedacht had!). Meedenkend en behulpzaam personeel zowel aan de telefoon als de chauffeur. Zeer prettige ervaring, dank jullie wel.

Door Hilversum op 28-03-2017

Pick up boxen worden rond 10.00 uur gebracht. Was wat onduidelijkheid over het ophalen en het dicht doen van de boxen, maar na telefonische overleg was dit zo opgelost. Snelle service, oplossingsgericht en een super geode prijs!

Door Anne en Tiny van Soest op 27-03-2017

Prima ervaring. Boxen kwamen op tijd, netjes voor de deur afgezet en binnen 2 uur hadden we alle vier de boxen gevukd en ging de vriendelijke chauffeur weer weg. Ideale oplossing voor opslag van je spullen, kan niet beter!

Door Y.Hoogendoorn op 27-03-2017

Heel fijn! Op tijd, duidelijke communicatie .

Door Fam Pericas op 27-03-2017

Hele fijne service! Boxen precies optijd geleverd. Daardoor konden we direct los met de hulp troepen! Binnen de 2 uur alle boxen gevuld en afgesloten. Ophalen, is ook volgens afspraak verlopen! Wat een aanrader voor iedereen die tijdelijk moet verhuizen/opslaan!

Door Dennis op 27-03-2017

Helemaal top. Boxen zijn prima kwaliteit. Rekentool hoeveel boxen je nodig hebt werkt uitstekend. Boxen netjes op tijd geleverd en vriendelijke mensen. Voor mij is vooral het pluspunt dat je niet zelf tig keer heen en weer hoef te rijden met een busje. Kortom, helemaal goed. Ik raad het iedereen aan!! Dennis

Door Meret van Hulten op 22-03-2017

Ideaal! :)

Door Leon op 21-03-2017

Super, echt aan te raden als je gaat verhuizen!

Door Sabrina op 20-03-2017

Alles is Prima , super vriendelijke mensen .

Door Britt Duyvestijn op 20-03-2017

Goede ervaring! Goede online service. De levering was op tijd. Chauffeur was erg vriendelijk en nam de tijd. Top!

Door Yvonne op 14-03-2017

Goed op tijd, vriendelijk,. Handige manier van spullen opslaan.

Door Linda op 13-03-2017

Dit is een perfecte manier voor een tijdelijke opslag. Boxen voor je deur neergezet, tijd genoeg om in te laden en de bezorger zeer behulpzaam, zowel bij aanvang als bij ophalen. Geen stress. Aanrader!

Door Corina Stoop op 08-03-2017

Super systeem als je tijdelijk moet overbruggen. Bij het ophalen van de inboedel ging het qua planning even mis maar dat is allemaal goed gekomen. Bij het terugbrengen van de inboedel hielp de chauffeur zelfs mee met uitladen. Super!!!

Door Jessica van Zwieten op 04-03-2017

Echt super dit systeem. Vooral als jij 2 maanden een overbrugging moet maken. Mijn huis inboedel paste er net in. Helaas was het met berekenen ietsje mis gegaan. Want we hadden ook een schuur. En dat paste helaas niet. Wel kunnen oplossen gelukkig!

Door Thomas op 01-03-2017

Prima oplossing en goede communicatie bij vragen. Kan het iedereen aanbevelen.

Door Andreas op 27-02-2017

Vooralsnog echt superhandig. De boxen werden voor onze deur gezet en de chauffeur bleef er op wachten en hielp zelfs een handje mee. Goede service. Nu nog een keertje retour melden. Ben benieuwd hoe dat gaat. Vriendelijke groet!

Door Anneke Gertenaar op 27-02-2017

Prima service. Boxen kwamen binnen de afgesproken tijd. Vertraging door verkeer word netjes van te voren gecommuniceerd. Chauffeur hield daarna netjes contact om te kijken hoe ver we waren en kwam ze gelijk ophalen.

Door Malou op 21-02-2017

Wat een fijne service. Ideaal om de boxen in te laden voor de deur. De boxen kunnen een tijd worden opgeslagen, wat erg handig is voor onze verhuizing.

Door Miriam op 20-02-2017

Zowel ophalen als retour brengen niet op de afgesproken tijd, maar goede communicatie hierover. Uiteindelijk verliep alles op rolletjes en ben ik erg tevreden over dit bedrijf. Zeer behulpzaam en professioneel. Dus een aanrader!

Door Robert Schellekens op 20-02-2017

We hadden een box te weinig en zo snel als mogelijk iser nog een aanhanger met een box gekomen, superservice. Verder ook heel behulpzaam.

Door Joey op 14-02-2017

Ideaal, boxen voor de deur tijdelijk opslaan, en heel eenvoudig terug geroutineerd voor een gunstige prijs. Tip, spreek tijdig je retour datum af ivm drukte.

Door Anine Vreeling op 14-02-2017

Uitstekende service, op tijd, zeer behulpzaam en vriendelijk.

Door Bart den Hertog op 13-02-2017

Top bedrijf wat een uitvinding!! Keurig op tijd en alles snel ingeladen. De chauffeur hielp zelfs mee! Wat een service. Wij raden dan ook een ieder aan om gebruik te maken van dit systeem tijdens een verhuizing. Tot over 2 maanden, dan kunnen onze spullen het nieuwe huis in!

Door Monique op 12-02-2017

Voor opslag van mijn meubelen pickupbox gehuurd. Ideale oplossing, 1x inladen en uitladen. Chauffeur uiterst behulpzaamen zeer vriendelijk, Goed advies op kantoor. Over een tijdje de boxen weer retour alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen.

Door Caroline op 07-02-2017

Vlak voor onze verbouwing een Pickupbox gehuurd. Deze werd op keurig op tijd geleverd en het inladen ging hartstikke snel. Geen gedoe met aanhanger of bus huren en alle tijd die je daar mee kwijt bent. Ik raad het zeker iedereen aan. Bedankt nogmaals! Caroline

Door Linda op 05-02-2017

De box was netjes op tijd. De medewerker die hem kwam brengen heeft super hard mee geholpen al mijn spullen 3 trappen naar beneden te brengen!

Door DavidJan van den Burg op 05-02-2017

Wat een geweldige manier van verhuizen. We pakken in ruimen op en laten zo elke week een box komen. Het verdelen van dit werk geeft een hoop rust.

Door Jan Kees op 01-02-2017

Geweldige service. We kwamen boxen te kort. Dezelfde middag werden er extra boxen geleverd en na een paar uur weer opgehaald. Klasse!

Door Maryam op 30-01-2017

Geweldige dienst! Zeer tevereden tot nu toe; de boxen waren ruim op tijd en binnen no-time werden de pick-up boxen weer opgehaald. over halfjaar worden de boxen teruggeleverd, zeker heb ik er goede vertrouwen in. Nogmaals bedankt!

Door Yvette op 27-01-2017

Fantastische dienst! De pick up boxen waren precies op tijd. Wij waren redelijk goed voorbereid. De medewerker die de Boxen bracht was echt heel erg behulpzaam, vriendelijk en gezellig. Hij gaf ons tips hoe we de boxen konden inladen. En in ruil voor een kop koffie heel hard mee geholpen. Ik had een verkeerde inschatting gemaakt qua spullen, maar hij had gelukkig een reserve box bij zich!! Ook die ging bijna vol. Zeer tevreden tot nu toe. Nu nog de boxen teruggeleverd krijgen over een paar maanden .

Door Theo de laat op 23-01-2017

Ik ben zeer tevreden met pickupbox zowel over de afspraken als de service alles op de juiste tijd zowel bij het brengen en ophalen zeker een aanrader.

Door Charissa op 23-01-2017

Fantastische dienst! De pick up boxen waren eerder dan gepland maar gelukkig waren we goed voorbereid. De medewerker die de Boxen bracht was echt heel erg behulpzaam, vriendelijk en gezellig. Hij gaf ons tips hoe we de boxen konden inladen. Zeer tevreden tot nu toe. Nu nog de boxen teruggeleverd krijgen over een paar maanden maar heb er goede vertrouwen in.

Door L pronk op 16-01-2017

Boxen waren op tijd en werden 1 1/2 uur later weer opgehaald. Goede service en een prima manier om je spullen op te bergen als je niet direct je huis in kunt

Door de Vries op 12-01-2017

Afgelopen zaterdag kwamen onze pickupboxen retour. Onder vreselijke weersomstandigheden was de chauffeur er slechts een paar minuten later. Én, nog veel belangrijker, heelhuids! Zowel bij het inladen als uitladen hebben de chauffeurs geholpen al is dat niet de Pickupbox-standaard. Best jammer want hier kunnen ze wel het verschil maken vind ik. Maar goed, beide chauffeurs hebben dat wel keurig gedaan dus ik heb zeker geen klachten. Punt van verbetering is wat mij betreft de planning. Die moet eerder gecommuniceerd kunnen worden. Ik had \"hulptroepen\" ingeschakeld die ook moesten reizen. En dan is het fijn als je tijdig kan doorgeven hoe laat ze er moeten zijn. Verder, helemaal top! Onze spullen zijn er vrijwel zonder beschadigingen uitgekomen waarbij ik wel moet zeggen dat we zelf voldoende verhuisdekens hadden gekocht om alles netjes in te verpakken.

Door m. de vreeze op 11-01-2017

Op tijd.. en voor de deur zelfs in smalle straat.. medenkende chauffeur.. box lijkt klein maar er kan zoveel in we hadden ruimte over. Als je alles hebt klaar staan is een box binnen 30 minuten vol. Zorg voor wat oude dekens en kussens om je meubels te beschermen en om loze ruimtes op te vullen. Prima service en goed concept.

Door Sterken op 11-01-2017

Zeer goede ervaring! De boxen waren netjes op tijd en de chauffeur heeft ons uitstekend geholpen met inruimen.

Door Wil v Dam op 11-01-2017

Perfect. Ik snap dat er voorwaarden zijn maar iets meer flexibiliteit was misschien prettig. Door onverwachtse omstandigheden . Maar verder alle lof. Aardige chauffeur. Je krijgt advies als je er om vraagt netjes aan de telefoon hulpvaardig. Mensen achter de pick-up box bedankt

Door M.D. Kreeft op 10-01-2017

Perfecte service. Boxen werden op afgesproken tijd afgeleverd en tot aan de voordeur (zelfs in een lastige straat als in de Pijp). 3 uur later waren de boxen gevuld en weer weg.

Door F. van Dijk op 10-01-2017

Wat een super service! Zowel op kantoor als de chauffeurs zijn ontzettend behulpzaam. Een echte aanrader als je, zoals wij, je meubels tijdelijk even moet onderbrengen vanwege een verbouwing. Een dikke 10!

Door Alfons op 04-01-2017

Wat aan de late kant maar wel duidelijke communicatie hierover, perfect meegedacht en geholpen, in 1,5 uur complete inboedel in 3 boxen geladen, als het lossen binnenkort ook zo verloopt, een aanrader!

Door Risette op 03-01-2017

Ik ben vol lof over (de mannen van) PickupBox. Sowieso erg handig om tijdelijk spullen te stallen. Alles verliep boven verwachting. De superaardige chauffeur hielp zelfs mee en had een lumineuze oplossing om onze spullen nog handiger bij de lift te krijgen. Ik wil hem alsnog enorm bedanken voor de extra hulp die hij bood! Twijfel je nog of je PickupBox wilt inschakelen? Dat is echt niet nodig: just do it!

Door Sven op 02-01-2017

Het was een prima oplossing. Met PickupBox nog een paar keer gebeld om de exacte tijd af te spreken, want mijn vrienden moesten van ver komen om te helpen. Altijd goed geholpen; aan de telefoon en ter plaatse. Enige foutje wat ik zelf had gemaakt is dat ik niet goed had gekeken naar de afmetingen van de kast. Die moest helaas uit elkaar worden gehaald, want deze past niet (ook niet schuin). Kijk dus altijd zelf even goed hoeveel spullen je hebt en wat de afmetingen zijn

Door Djoke op 02-01-2017

Supersnel de box in kunnen laden! De chauffeur was vriendelijk, behulpzaam en dacht goed mee bij het afleveren van de box. Een aanrader!

Door Marjolein Arentsen op 29-12-2016

Alles ging supervlot en volgens afspraak! Vriendelijke behulpzame \'\"chauffeurs\" Prima manier om te verhuizen met een tussenpauze van een aantal maanden opslag.

Door Jolanda op 28-12-2016

Mijn ervaring is dat het een prima systeem van verhuizing en opslag is, als je om de een of andere reden nog dit direct in je nieuwe huis kan! Beide keren, het ophalen en retourneren van de inboedel verliep op tijd, vlot en naar wens. Er was zelfs een chauffeur die volop meehielp!

Door Denis op 28-12-2016

Wij hebben zeer goede ervaringen. Zowel het ophalen als het brengen van de drie boxen is vlekkeloos verlopen. Wanneer je gaat verhuizen en niet direct in je nieuwe woning terecht kan, is PickupBox echt een aanrader!

Door Yvonne op 21-12-2016

Aanrader! Wij verhuisden van het midden van NL naar het Oosten met een tussenpauze van 3 maanden. Deze service heeft ons enorm veel tijd en stress gescheeld. We konden op ons gemak de Box inpakken en bij terugkomst was deze in no-time uitgeladen met behulp van de chauffeur die niet te beroerd was om zijn handen uit zijn mouwen te steken. Vriendelijke en behulpzame mensen en een fijne communicatie!

Door Hans op 19-12-2016

Opnieuw prima ervaring. Na 8 maanden opslag werden de boxen volgens afspraak op een nieuw adres geleverd. Een absolute aanrader voor iedereen die tijdelijke opslag bij een verhuizing nodig heeft.

Door Koen op 19-12-2016

Correcte communicatie vooraf, netjes geleverd en teruggebracht. Aardige chauffeur, hielp zelfs met lossen. Een aanrader!

Door Dennis op 19-12-2016

De chauffeur kwam netjes op tijd de box afleveren en na 1 uur waren wij klaar met inladen. Top service en vriendelijke chauffeur met praktische tips!

Door Ilse op 15-12-2016

Ik had via een positieve referentie gekozen voor Pick up box. Alles is naar wens verlopen. Duidelijk, op tijd en makkelijk. Een aanrader!

Door Lucas op 15-12-2016

Prima systeem. Correcte communicatie en geen gedoe met zelf een bus huren of naar een opslag rijden. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Door Marjolein op 13-12-2016

Keurig afgeleverd, van te voren gebeld , netjes dus. Chauffeur bleef in de buurt dus na het inladen ook meteen weer meegenomen. Alles helemaal oké !

Door Anne op 07-12-2016

Zelf in een grote bus rijden zag ik totaal niet zitten. Pickupbox is voor mij de ideale oplossing. Binnen 30 minuten had ik mijn 2 boxen gevuld met mijn inboedel. Ik kan het iedereen aanraden, dikke 10!

Door Caro op 07-12-2016

Zeer tevreden! Vriendelijke chauffeur die ons zelfs nog hielp met inpakken en verhuisdekens bij zich had om onze meubels te beschermen. Binnen 2,5 uur hadden we 4 boxen ingeladen, ging de chauffeur op weg naar de opslag en hadden we er geen omkijken meer naar. Tot nu toe echt een aanrader!

Door Sander op 06-12-2016

PickupBox is echt een superoplossing! Gewoon voor de deur in- en uitladen voor een scherpe prijs. Al die mensen die hun spullen naar een opslag brengen en € 150,- per maand betalen voor een kleine box inclusief 2 keer huur van een busje vind ik nu echt een lachertje. Echt een aanrader dus inclusief goede service en vriendelijk personeel.

Door Joop van Diermen op 06-12-2016

Goed geregeld, afspraken over levering e.d. nagekomen. Zelfs hulp bij het in- en uitladen gekregen. Sympathiek personeel. Aanrader!!

Door Maureen Grauw op 05-12-2016

Aan de telefoon een begrijpende Jochem en als je iets anders wilt dan er kan, wordt dat geregeld (na een week je spullen retour b.v. ) Chauffeur heel meewerkend-en denkend.

Door Thijs van Rossum op 05-12-2016

Super ervaring. Alles verliep volgens afspraak en zeer soepel. Aanrader!

Door Fam. van Engelen op 01-12-2016

Zoals afgesproken werden de 4 boxen perfect op tijd geleverd. Hulp van de chauffeur tijdens het inladen en indelen van de boxen was erg fijn. Het tussentijds opslaan van onze inboedel en na 3 maanden de verhuizing is door de inzet van Pickup boxen uitermate soepel verlopen. Hartelijk dank voor de goede service en ga zo door!

Door Roel Scheffer op 28-11-2016

Normaliter wat sceptisch tav alleen maar lovende reviews maar.... Ze hebben allemaal gelijk! Chauffeur was stipt op tijd, de drie gereserveerde boxen bleken te weinig maar er was nog een box beschikbaar die ik zonder probleem kon bijhuren. Extra verhuisdekens? Geen probleem. Boxen werden ook precies op tijd weer opgehaald. Kortom Pick-box is een zeer geroutineerd bedrijf die goed met de klant meedenkt. Zou ik het aanraden? Zeker weten!!!!

Door Maarten op 26-11-2016

Zowel de medewerkers aan de telefoon, als de chauffeur snappen goed wat ze doen. Erg goede ervaring en zal het zeker aan vrienden en familie aanraden. Top bedrijf

Door Brechtje op 26-11-2016

Makkelijkste manier van verhuizen en opslag regelen ooit! Nooit gedacht dat het zo snel zou gaan. Ook onze hulp was hier blij mee, omdat ze niet de hele dag kwijt waren. Binnen een uur waren onze 2 pickupboxen ingeladen. Echt heel fijn, ga zo door en bedankt medewerkers, groet Brechtje

Door Jorg Gigler op 23-11-2016

PickupBox is een handig en goed concept. Het is betaalbaar en het biedt een grote mate van flexibiliteit. Omdat de oplevering van onze nieuwbouwwoning erg onzeker was, was het mooi dat dat voor de opslag van onze spullen geen enkel probleem was. De helpdesk is erg klantvriendelijk en helpt met het zoeken naar de juiste oplossing. Een compliment waard!

Door Ton uit Zeist op 22-11-2016

Prima oplossing. Spullen hebben 2 1/2 maand in de opslag gestaan. Alles kwam er prima uit. Personeel vriendelijk vooral de chauffeur, hielp zelfs nog met uitpakken. Eén tip maak de plaat om de kist te sluiten iets kleiner zodat het minder moeite kost deze erin te plaatsen.

Door Bea Bolle op 21-11-2016

Een perfecte oplossing als je tijdelijk je huisraad kwijt moet voor de volgende verhuizing Wat een geweldig bedrijf alles van begin tot eind prima geregeld ophalen Plannen. En weer terug brengen Niets dan lof voor dit bedrijf! Echt een aanrader Voor ons een 10

Door Wendy van den Bergh op 17-11-2016

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel en makkelijk geregeld en vriendelijk aan de telefoon.

Door Monique Velthuizen op 15-11-2016

Erg tevreden over de service en de afhandeling. Makkelijk bereikbaar via de site en de boxen worden netjes afgeleverd. Tegen een goede prijs.

Door Leontien Sturms op 14-11-2016

Heel positief! Aardig, mooi op tijd met levering, meedenkend, oftewel: heel service gericht!

Door noor van kasteren op 07-11-2016

Zeer goede service. Zijn erg tevreden.

Door Niek op 02-11-2016

Topservice voor een hele goede prijs, zou het zo weer doen!

Door Kim op 25-10-2016

Geweldig! De spullen staan nu in de opslag, even afwachten hoe ze daaruit komen, maar het ophalen ging voortreffelijk. De chauffeur heeft een handje geholpen waardoor alles nu echt strak in de box staat. Ondanks wat kleine tegenslagen waren we met een uurtje klaar. Prima oplossing als je even tussen twee huizen zit.

Door Willem Van der Mark op 24-10-2016

Een prima oplossing wanneer je tijdelijk tussen twee woningen in zit! En een top service :)

Door Ferry op 23-10-2016

Prima service. Ondanks dat chauffeur vast kwam te zitten in het zand bleef hij vriendelijk en deed alle moeite om de boxen zo dicht mogelijk bij het huis af te leveren. Top!

Door Kees Harteveld op 21-10-2016

Uitstekende service. Ideaal!

Door Imke Reininga op 21-10-2016

Zowel bij ophalen als bezorgen perfecte service! Bij bezorgen hielp de chauffeur een handje, alles stond in een uurtje boven. Echt een aanrader als je, zoals wij, je huis gaat verbouwen en opslag zoekt!

Door Truus notermans op 21-10-2016

Prima service en cooperative chauffeurs, Alles ging perfect. We realiseerden ons te laat dat je zeker twee weken van te voren moet reserveren om de boxen terug te laten brengen

Door Menno Hessels op 18-10-2016

De box werd perfect op tijd geleverd aan een onverharde weg midden in het bos. Super! En dankzij de hulp van chauffeur Dennis kregen we veel meer in de box dan we vooraf hadden ingeschat. Kortom: ik kan het iedereen aanraden!

Door Koos van Beusekom op 18-10-2016

Zeer tevreden, mooi concept en goed uitgevoerd: klantgericht, goed contact, behulpzaam en vriendelijk.

Door Bart Wortelboer op 10-10-2016

Prima medewerkers. Ook gewoon meegeholpen. Zeer klantvriendelijk en ook prima op tijd zoals van te voren aangegeven. Echt een aanrader.

Door Thijs van Rossum op 10-10-2016

Super ervaring met Pickupbox gehad. Goed bereikbaar per telefoon en e-mail en keurig op tijd! Ook wordt er mee gedacht met de retourzending, top.

Door Menno (Den Bosch) op 26-09-2016

Na veel vragen van mijn kant besloten om voor Pickupbox te gaan. Geen spijt van gehad! Eerlijk gezegd had ik verwacht dat de chauffeur lekker zou blijven zitten, maar niets van dat al. Hij heeft keurig meegeholpen. Vakkundig bij het inladen en oprecht begaan met de mensen en de spullen. Het is natuurlijk afwachten hoe onze spullen weer uit de opslag komen, maar tot zover erg enthousiast :-)

Door Jhonny op 26-09-2016

Prima hoor! De chauffeur hielp goed mee met indelen en pakte de spullen aan om ze in de box te plaatsen. Erg fijn, scheelde een hoop ge-pas en ge-meet! Over de periode die wij hebben betalen we misschien iets meer dan een aparte opslag + busje huren, maar dat verschil betaald zich terug in gemak en tijdbesparing.

Door R. van den Noort op 21-09-2016

Niets anders dan lof! Na een foutje in onze planning hebben ze toch nog levering kunnen regelen. Duidelijke communicatie en een bedrijf waar je niet zelf achteraan hoeft te zitten. Zeer pro-actief. Zeer goede en bekwame medewerkers, afspraken worden nagekomen, uitleg is helder, mannen zijn zeer behulpzaam (zowel bij inladen als uitladen). Boxen zijn netjes en bij retour ontvangen staan de spullen nog op hun plaats. Hier mogen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Door B van leeuwen op 20-09-2016

Prima ervaring. Alles op tijd en goed geregeld. Zeker een aanrader.

Door Pieter op 20-09-2016

Wij waren oprecht onder de indruk van de service. Aflever moment en ophaal moment heel flexibel in te plannen naar wat voor ons paste. De boxen zijn schoon, en worden op de best mogelijke plaats neergezet. Al met al is dit vele malen efficiënter en voordeliger dan zelf een busje en opslag regelen. We zijn zelfs geholpen met uitladen!

Door Hans W op 18-09-2016

Zeer posititeve ervaring, snel, op tijd, behulpzaam en bereikbaar. Dus aan te bevelen. Wel je spullen goed inpakken, anders gaan ze door de \'box\' zwerven.

Door Esther Van Dellen op 14-09-2016

Wegens omstandigheden de box eerder laten komen. Ik ben super geholpen en mijn complimenten voor het personeel. Ga zo door!!!

Door Hilly op 01-09-2016

Super organisatie met top personeel!

Door kees op 01-09-2016

Uitstekende service. Vriendelijke mensen die meedenken.

Door Kiran op 01-09-2016

TOP ervaring!! Dennis hielp zelfs mee met het uitladen!!

Door Jackie op 30-08-2016

Supergoed en supersnel geregeld. Topservice. Zelfs de verhuisdozen werden even langs gebracht.... Echt een aanrader!!

Door nico van es op 25-08-2016

geweldige service, hebben ons geholpen met het inladen. Dus box kon direct weer worden meegenomen.

Door Aart van Stralen op 24-08-2016

Het was leuk om de boxen te zien, groter dan gedacht. De filmpjes op internet zijn representatief, alleen die mannen die de boxen op komen halen zijn wat \'echter\'!

Door Shadi J op 24-08-2016

Hallo Allemaal !, Mijn ervaring met PickUpBox was echt geweldig. In het begin van onze contact had ik door gegeven wat mijn situatie was (Student verhuizen naar het buiten land en heeft een locatie nodig voor spullen voor vertrek). Ze hebben voor mijn logistic alles perfect geregeld en kwamen op tijd en hebben elke keer goed in contact gehouden om zeker te maken dat alles in orde is. De chauffeur had heel veel en heel goed geholpen en was een heel vriendelijke persoon. Ik geef PickUpBox 5 sterren door het geweldig ervaring en fantastische hulp. Als uw een box/opslag ruimte nodig hebt dan rad ik PickUpBox zekker wel aan ! Groeten uit Turkije en Spanje ! Shadi

Door Mark op 23-08-2016

Erg goede service. We waren erg vriendelijk geholpen aan de telefoon. De 3 boxen hadden we in 2 uur ingeladen, mede door de hulp van de chauffeur. Goed Concept!

Door Bea bolle op 23-08-2016

Niets dan lof voor pick-upbox Na vriendelijk te woord zijn gestaan hebben wij 3 boxen besteld Wij hadden bij pick-up box voor zaterdag 20 augustus 3 boxen besteld Op donderdag kregen wij een mail met de te verwachten tijd heel fijn Zaterdag keurig optijd en ze hadden 4 boxen meegebracht voor de zekerheid goed over nagedacht door dit bedrijf Zal ze zeker aanbevelen Hoop dat de aflevering van de boxen ook net zo goed gaat als afgelopen zaterdag

Door Niek op 23-08-2016

Echt fantastische service, de chauffeur was mooi op tijd en heeft de box op een goede plek neergezet. Een klein uurtje later haalde hij hem weer op, toen hadden we hem net vol zitten.

Door hans op 22-08-2016

Prima oplossing voor ons acute tijdelijke-opslag-probleem! Vriendelijke mensen aan de telefoon en bij de boxen. Goed concept!

Door Familie Van der Does op 09-08-2016

Zeer tevreden! Dit was voor ons de ideale en een goed betaalbare manier om onze spullen/meubels tijdelijk op te slaan in het kader van een verbouwing. Vriendelijk, meedenkend en hele goede service. Aanrader!

Door Renate op 02-08-2016

Zeer professioneel en vriendelijk. De mannen hebben aanwijzingen gegeven en een klein handje geholpen om de boxen zo efficient mogelijk in te laden. Dit geeft direct een vertrouwd gevoel omdat het een hele verantwoordelijkheid is om voor een periode op je huisraad te \'passen\'. Zeer positief dus en een aanrader voor tijdelijke opslag!

Door Erwin op 02-08-2016

Prima! Geen gedoe met vervoer. Ruim de tijd om in te laden en verhuisdekens in bruikleen. Raad het iedereen aan!!

Door Wijgergangs op 02-08-2016

Heel positief: stipt, snel, flexibel, vriendelijk

Door Onno op 21-07-2016

goede en snelle service met name omdat we pas een dag van te voren bestelden, Afhalen verliep ook volgens afspraak. Dat zijn dus goed vooruitzichten voor het terugbrengen over 2 maanden.

Door Bart wortelboer op 20-07-2016

Goede service en meedenkwerk door chauffeur! Goed geholpen!

Door Yoka philippi op 19-07-2016

Super relaxed manier om te verhuizen en je spullen op te slaan Goede adviezen gekregen Aanrader

Door Hans op 18-07-2016

Uitstekende service en een aangename bereidheid om mee te denken als dat nodig was. Ben blij dat ik van PickupBox gebruik heb gemaakt!

Door Theo de laat op 18-07-2016

Ruim op tijd klant vriendelijk en goede afspraken dik tevreden moet over een halfjaar retour komen en heb er alle vertrouwen in.

Door Alexander op 12-07-2016

Perfecte manier om je spullen ergens op te slaan met zo min mogelijk inspanning en stress! Ook de aflevering op het nieuwe adres verliep heel soepel en er was ruim voldoende tijd om de box uit te pakken. Zeker aan te raden!

Door Matthijs van Dam op 11-07-2016

Geweldig bedrijf. Zeer klantvriendelijk, schone ruime boxen en duidelijke afspraken! Aanrader.

Door EVA op 11-07-2016

Geweldig!dePick up box arriveerde eerder, de chauffeur heeft geholpen met inladen. bij t terug bezorgen hadden ze ook geprobeerd om qua data aan mijn wensen te voldoen, gezien de geplande data vol zat en er een bezorging uitviel kwamen mijn boxen toch een dag eerder en en had ik ruim de tijd tot de volgende dag om deze met mijn mensen uit te ruimen!!Echt een AANRADER!! Thanks PICK-UP BOX

Door Danielle van Grieken op 07-07-2016

Super blij met de service van pick-up box! Geen andere woorden voor dan lof. De levering van mijn box kon toch nog in dezelfde week gepland worden en de chauffeur heeft me erg vriendelijk geholpen. Top!

Door Sjannie op 07-07-2016

Een heel goede service. Helaas een calamiteit mee gemaakt. Maar de oplossing is keurig gecommuniceerd. En eind goed al goed. Ik ben heel tevreden

Door Peter op 04-07-2016

Het is echt een ideale service voor verhuizen anno 2016. Het gemak van de boxen voor je deur om zo in je eigen tempo in te kunnen laden. Geen gedoe met busjes halen en veel heen en weer rijden. Super sympathieke mensen zowel aan de telefoon als op locatie. Job well done!

Door Tanja op 28-06-2016

Onder de indruk van de klantvriendelijkheid en de service. de chauffeur belde zelfs op of wij een paar extra handen konden gebruiken! Ik kan het iedereen aanraden.

Door Kees Pijnaker op 27-06-2016

Super tevreden. De levering was perfect op tijd, zelfs nog eerder dan afgesproken en verwacht. De chauffeur was correct, sympathiek en behulpzaam. Kortom: aan te raden om op deze manier te verhuizen.

Door B.van Leeuwen op 27-06-2016

Goede service. Prjma geholpen met laden van de box

Door Annemiek op 24-06-2016

Goede en heldere communicatie en ze denken echt met je mee. Super bedankt!

Door Doreen Woutersen op 21-06-2016

Heel goede service van begin tot het eind. Aan de telefoon zowel als ter plekke.

Door Willeke op 20-06-2016

Prima,vlot en vriendelijk geregeld!

Door Harriëtte Haasen op 13-06-2016

Ben zeer tevreden over PickupBox. Arriveerden beide keren op tijd, vriendelijke chauffeurs (die als het nodig is ook best een handje willen helpen). En spullen weer in goede staat in het nieuwe huis geleverd!

Door Leontien Sturms op 05-06-2016

ons huis is best lastig te bereiken maar het is zonder problemen allemaal gelukt. Persoonlijke service. Perfect en erg tevreden!

Door Smit op 05-06-2016

Wij zijn zeer tevreden met de service van PickupBox. Boxen waren netjes op tijd voor de deur geleverd. Bij het ophalen van de boxen heeft de chauffeur ons zelfs geholpen de extra meegebrachte box in te laden. Ook telefonisch klantgericht en goede service.

Door Thaliet Smit op 05-06-2016

Uitstekend. Er werd goed meegedacht met mijn situatie die iets afweek van de normale gang van zaken. Ben erg tevreden! Afspraken werden steeds goed nagekomen.

Door Rob Beers op 31-05-2016

Ik ben uitermate tevreden over de service en de ruimte, voornamelijk qua hoogte, die de boxen bieden.

Door Cees van der windt op 31-05-2016

Prima gegaan!!

Door Hilly op 31-05-2016

Goede service, netjes op tijd, toporganisatie!

Door Edith op 30-05-2016

Wat een goed concept en een goede service. Vriendelijke mensen! Ik kan het iedereen aanraden

Door Brenda Visser op 25-05-2016

Ik heb een super ervaring met jullie!!! zeer op tijd met boxen leveren en op halen ging ook naar wens. contact met de chauffeur mag ik helemaal niet over klagen.TOP TOP EN NOG EENS TOP. ik zal iedereen die gaat verhuizen jullie aanbevelen.

Door Bianca op 25-05-2016

Mijn spullen zijn 4 maanden oogeslagen geweest bij pickupbox. Zowel bij het inladen als bij het uitladen waren ze zeer op tijd en de chauffeur was erg behulpzaam. Goede service.

Door Karen op 24-05-2016

Erg blij met de pickupbox!! We konden snel ons huis leegmaken voor verkoop en de box teug laten brengen op ons nieuwe adres. Ideaal!!

Door Neil Duijster op 23-05-2016

Dit weekend alles ingeladen, zeer correct afgehandeld. Ook goede telefonische service. Aardige en behulpzame chauffeur!

Door Yvonne de Groot op 23-05-2016

Alles is goed gegaan. De box werd volgens afspraak op tijd geleverd en opgehaald. Telfonisch kreeg ik ook goede hulp.

Door Bas Wijenberg op 23-05-2016

Bijzonder goede ervaring met PickupBox! Zeer klantvriendelijk, goede en flexibele service.

Door Anneke Leertouwer op 19-05-2016

De 2 boxen waren bij het halen en brengen exact op tijd. Beide keren hielpen de chauffeurs ongevraagd mee. Het lossen van de 2 boxen duurde 10 minuten. Goede afspraken en directe respons bij vragen. Ideaal !!! Prima bedrijf !!

Door Hans op 16-05-2016

Een ideale manier om te verhuizen en om de inboedel te laten opslaan. Binnen 2,5 uur waren de vier bestelde boxen ingeladen. Aanleveren en ophalen van de boxen verliep zeer efficient. Chauffeur was zeer behulpzaam

Door Ad op 11-05-2016

Pickupboxen doen wat ze beloven. Meedenken, behulpzaam, oplossing gericht, klantvriendelijk. Zowel op kantoor als de chauffeur. Aanrader voor uw verhuizing.

Door Marijne op 09-05-2016

Heel positief, de bezorgers denken heel fijn mee! Het systeem Is ook echt ideaal voor dingen die je wel wilt houden, maar na verhuizing de eerste maanden nog niet nodig hebt (of nog niet kan plaatsen, zoals wij).

Door Wanda op 08-05-2016

Dit is echt om blij van te worden! Pickupbox is super handig en het bedrijf is zeer klantgericht! Er word echt met je mee gedacht om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen! Top ervaring! Bedankt team pickupbox!!

Door Sylvia op 02-05-2016

Wij zijn zeer tevreden over de Pickupbox. Vriendelijk en geduldige medewerkers aan de telefoon. Ook degen die de boxen bracht, behulpzaam en vriendelijk. Alles is goed gegaan en ons huis is opgeknapt en de spullen staan weer op zijn plaats. Het werkt perfect. Wij bevelen het zeker aan. Je kan alles bij Pickupbox regelen van dozen tot verhuisstudenten. Keurig op tijd alles.

Door Jorg op 02-05-2016

We zijn erg tevreden over de service. Het concept werkt geweldig en als je aanpassingen wilt (op 2 aparte dagen boxen brengen), dan kan dat (tegen meerkosten). Je wordt vriendelijk te woord gestaan als je vragen hebt. Er past veel in de boxen, ook al denk je halverwege het vullen dat dat niet zo is... Met 4 boxen is onze inboedel voorlopig opgeslagen tot onze nieuwe huis wordt opgeleverd. Kortom, super concept, prima service.

Door Harun Bayar op 01-05-2016

Zeer goede ervaring, halfuur eerder aanwezig daar zijn we heel blij mee en de chauffeur was ook erg behulpzaam en vriendelijk. Goede tips gehad om de ruimte optimaal te benutten, tevens was er een reservebox mee mocht het allemaal niet passen. Positief verbaast hoeveel er in de box past!

Door Mariska van de Kamp op 30-04-2016

Ondanks een misverstand mbt de communicatie is er met de klant meegedacht over een oplossing waarbij de eigenaar zelf heeft meegeholpen om het ontstane probleem op te lossen tot volle tevredenheid en opluchting van de klant. Aan de telefoon zijn medewerkers servicegericht en vriendelijk

Door Romy Lasschuit op 29-04-2016

Super chauffeur, boxen lijken klein maar er ging meer in dan ik had gedacht. Chauffeur was ook al ruim optijd terug. Concept is ideaal. Ben benieuwd hoe het met afleveren gaat. Enige puntje: communicatie hoelaat de boxen komen. Ik kreeg pas een mailtje 10 min voordat hij kwam... Onze reactie: De bezorgtijden worden online aan uw opdracht toegekend en op de dag van levering krijgt u een e-mail waarin wordt aangegeven dat uw PickupBoxen onderweg zijn! In verband met Koningsdag zijn de tijden 1 dag later toegekend dan normaal gesproken.

Door Tanja op 28-04-2016

De recensies waren veel belovend en voor ons de eerste keer dat we gebruik hebben gemaakt vd pick up box. We zijn 100% tevreden. Super service, flexibel en spulletjes allemaal netjes opgeslagen. Complimenten voor deze organisatie.

Door Niek en Susanne op 21-04-2016

Super handig! Er gaat meer in dan je denkt, zeker als de chauffeur ook nog een handje helpt. We zijn erg tevreden. Kleine tip: de site werkt minder goed voor mobiel en eerder kenbaar maken van de bezorgtijden. Zeker aan te bevelen!

Door Paul en Angeline op 08-04-2016

We zijn heel erg tevreden over de service van Pickup Box. Zeer klantvriendelijk en gericht op denken in oplossingen. We waren ook heel blij met de verhuisstudenten, die heel efficiënt gewerkt hebben. Ze hadden nog tijd over en hebben zelfs geholpen met het weer ophangen van de gordijnen. Leuk dat ik erachter kwam dat dit bedrijf opgezet is door twee oud-leerlingen. Om trots op te zijn!

Door Sylvia op 05-04-2016

Zeer tevreden over het bestellen en leveren van de pick upbox. Goede service en vriendelijk en hulpvaardig personeel. Ook op tijd.

Door Kees Pijnaker op 29-03-2016

Vier boxen keurig op tijd op de juiste plek geplaatst. Ook ophalen keurig op tijd en netjes verlopen. Aanrader!!

Door Anneke Leertouwer op 14-03-2016

Prima ervaring. Chauffeur kwam op afgesproken tijd en was heel hulpvaardig, meedenkend en heel relaxed. Hoop dat over 6 weken de terugbezoriging na onze verbouwing ook zo zal verlopen.

Door Wanda op 02-03-2016

De PickupBox was exact wat ik er van gehoopt had. De boxen werden precies op tijd geleverd. En via en klik op de link in de mail super snel weer afgehaald. Ook de buurt vond het een spectaculair gebeuren om te zien.. een fluitje van een cent..op deze manier verhuizen!! Voor hoge kasten zouden de boxen wel iets hoger mogen zijn... Verder.. ZEER TEVREDEN!

Door E.Lanting op 02-03-2016

Een dikke 9 voor PicpupBox. Klantvriendelijk, service gericht en meedenkend, top.

Door E. Lanting op 02-03-2016

Een dikke 9 voor de Pickup Box, klantvriendelijk, meedenkend, service gericht. Top.

Door L. de Boer op 01-03-2016

Handig en makkelijk concept. Duidelijke informatie vooraf en goede service tijdens het laden. Zeer tevreden!

Door Alies op 09-02-2016

Erg goede service. Bij het uitladen van de box nog beter dan bij het inladen. vriendelijke en behulpzame medewerker. Spullen zagen er goed uit. Pickupbox was op tijd en binnen een mum van tijd uitgeruimd.

Door Veronique op 04-02-2016

Geweldig concept! Paar puntjes ter verbetering: helaas was 1 dag van tevoren in Mijnpickupbox NIET zichtbaar hoe laat de box geplaatst zou worden maar pas op de dag zelf. We kregen hem een half uur later dan gepland, op zich niet erg maar als je een parkeerplek moet vrijhouden in Amsterdam is dat iets minder relaxed. Nog beter zou zijn is als we de box zelf konden afsluiten na het inladen zodat we niet in de kou hoeven te wachten tot de chauffeur hem ophaalt. Hij was er gelukkig wel vrij snel. Verder dik tevreden en de volgende keer maken we zeker weer gebruik van deze dienst.

Door Chris van Esch op 02-02-2016

Super een aanrader! boxen werden netjes op tijd geleverd paar maanden in de opslag en weer netjes geleverd op mijn nieuwe adres wat lastig te bereiken was, kundige chauffeur en erg behulpzaam.

Door Beumer op 24-01-2016

Zeer goede service. De chauffeur hielp mee met laden, waardoor het nog sneller gepiept was. Ik ben erg tevreden.

Door Dennis van Capelleveen op 24-01-2016

Top ervaring! De box kwam iets later alleen werd goed gecommuniceerd naar ons toe. Goede service en de chauffeur was erg behulpzaam.

Door Jaap Hezemans op 21-01-2016

Werkt super, fijne grote box voor de deur. Inladen duurde 30 minuten en de volgende dag uitladen ook! Ideaal voor onze verhuizing van Utrecht naar Amsterdam!

Door Karen Buning op 11-01-2016

Erg positief over PickupBox! Geleverd op dag die ons uitkwam, goede uitleg gekregen en keurig opgehaald op afgesproken tijdstip. Mw aan de telefoon super vriendelijk!

Door Max Klok op 09-01-2016

Zeer te spreken over de diensten van de PickupBox! Hulp bij het boeken (wat heb ik precies nodig), van te voren aangeven dat de box onder weg is, flexibel en hulpvaardig bij inladen. Box voldeed goed aan de verwachtingen.

Door Roald Joosen op 02-01-2016

Door mijn geweldig plan skills moest ik last-minute nog een verhuiscontainer regelen. Gelukkig hadden ze de volgende dag nog ruimte voor het plaatsen van de container. Omdat er haast bij geboden was werd ik op de hoogte gehouden van de reservering (telefonisch) en was alles eind van de dag netjes geregeld. Iedereen die ik heb gesproken was zeer vriendelijk. Er werd zelfs geholpen met het inladen, iets wat ik niet had verwacht. Binnen anderhalf uur was alles in de containers geplaatst. Het is betaalbaar, snel en erg vriendelijke.

Door Savelkouls op 15-12-2015

Top service, Top boxen, Top wijze van betalen, Top spullen inladen, Top spullen helemaal heel en niet vochtig uitladen. Alles TIP TOP in orde!!

Door Sander Kloppenburg op 13-12-2015

Pickup box maakt echt waar wat ze zeggen. Zeer flexibel, denken mee en hebben een prijs/kwaliteit verhouding die overal van wint. Onze vrienden en familie waren erg blij met deze manier van verhuizen. Je hoeft zelf niet te rijden of rommelen met zelf storage. Kortom: wij zijn zeer tevreden.

Door Petra op 11-12-2015

Ontzettend goed concept! Al twee keer gebruik van gemaakt en ontzettend tevreden!

Door Marit op 09-12-2015

Wat een geweldig concept! Ons huis was verkocht maar we hadden nog geen nieuwe woning. Tijdelijk huurden we een woning en hadden we onze spullen even niet nodig. Wij zagen het niet zitten alle meubels in een vrachtwagen te stoppen weer eruit halen in de opslag en dat alles nog een keer bij de intrek in een nieuwe woning. Dit was een geweldige oplossing. Alle spullen in de containers en naar de opslag. Nu hebben we een nieuw huis en de containers werden netjes voor de deur bezorgt! twee containers en nog geen twee uur later stonden al onze spullen binnen! Echt een aanrader dus. Service is super en alles is erg simpel te regelen.

Door Vishal op 09-12-2015

Wij waren op zoek naar een bedrijf waarbij wij een container voor de deur kregen geleverd en welke vervolgens weer in opslag werd geplaatst. Na meerdere bedrijven gesproken te hebben is de keus gevallen op PickupBox. Reden hiervoor is de vriendelijkheid aan de telefoon en het meedenken met de klant. Dit in combinatie met een scherpe prijs en zeer praktische Boxen was voor ons de reden om te kiezen voor PickupBox. De boxen werden netjes op de afgesproken tijd geleverd en weer opgehaald. Al met al een super service en top concept!

Door W.linterman op 03-12-2015

Prima ervaring tot op heden,prettig kontakt ook. Ook als zoals voor de boxes retour het even niet Lukt op de computer. Zeer Fijn geholpen. Aanraden voor iedereen.

Door Nora op 03-12-2015

Ik was op zoek naar een bedrijf, die een verhuizing naar het buitenland aanbiedt. De medewerkers van PickUpBox waren heel vriendelijk, behulpzaam en profesioneel! Ze hebben me met bijzondere behoeftes en wensen erg goed geholpen. Een duidelijke onderscheid met andere verhuis-bedrijven die ik had gecontacteerd! Ik kan ze van harte aanbevelen!

Door Edith nagelmaker op 28-11-2015

Wat een topservice! ! Vriendelijk aan de telefoon en aan de deur en komen op de tijden die zijn afgesproken! !!

Door Esger op 26-11-2015

Steengoed!

Door Fleur op 26-11-2015

Binnen een uur klaar met het inladen van 2 pickup-boxen. Ging echt zo snel, wat een relaxt concept. Ik raad het iedereen aan!

Door Christiaan op 13-11-2015

Erg positief. Moest mijn spullen 5 weken opslaan en alles werd erg prettig gehaald en gebracht. De chauffeur was meer dan behulpzaam dus het ouderwetse gevoel dat verhuizen zo\'n ramp is hebben we niet gehad. Veel dank!

Door Els v D. op 10-11-2015

Soms gaan de dingen niet zoals je het voorstelt, maar PickupBox geeft service, op zaterdag, op zondag en informeert ook achteraf. Dus veel lof, voor deze innovatie dienst. Nu nog wel ff afwachten tot ze de containers komen voorrijden.

Door Titus op 09-11-2015

Fijn bedrijf. Goed idee en goed uitgewerkt. Contact verloopt geheel geautomatiseerd en ondanks dat zijn ze flexibel.

Door M.Tyc op 09-11-2015

Bijzondere hulp bij inladen, geen half werk en fijn samengewerkt. Verliep super soepel. Zou het iedereen aanraden!

Door Annemarie op 02-11-2015

Goede service, flexibel en meedenkend. Heb al vaker gebruik gemaakt van PickupBox en zal dat zeker weer doen indien nodig.

Door Barbara op 02-11-2015

Dit is nog eens relaxt verhuizen! Alles top geregeld volgens afspraak en vriendelijke medewerkers. Zeker aan te bevelen wanneer je inboedel tijdelijk in opslag moet plaatsen.

Door fam. W.Pulle op 01-11-2015

Zeer zeker aan te bevelen! Flexibel, goed en zeer aangenaamd contact. Een bedrijf met medewerkers die met je meedenken en zich inleven in de belangen en wensen van de klant, waar mogelijk. Scheelt veel tijd en moeite naar het zoeken van opslag van je spullen. Top! Bedankt!

Door Denice op 31-10-2015

Helemaal perfect. Binnen een uur waren de twee opslagboxen gevuld. De hulp van de chauffeur was echt buitengewoon. Op naar de uitlaad verhuizing!

Door Christian op 27-10-2015

Zeer tevreden, geweldig systeem, maar één keer in en uit laden terwijl je je spullen tijdelijk opslaat, zeer goede service ook

Door Jet op 26-10-2015

Dit concept sprak mij enorm aan. Gaf mij enorm rust dat ik geen vervoer hoefde te regelen. Pakte zeer goed uit. Was zo klaar.

Door ian van deijck op 26-10-2015

Alles prima geregeld en vriendelijk / behulpzaam te woord gestaan. Fijn dat er werd geholpen met inladen.

Door Marius Jonker op 26-10-2015

Geweldig, in twee uur tijd alle huisraad in drie containers, met hulp en advies van chauffeur. Grandioos en bij iedereen aan te bevelen, hoop dat het uitladen bij ons nieuwe huis over twee maanden ook zo soepel verloopt. Dan dus een dikke tien, voor nu dus nog vier sterren, maar gaan voor de vijf

Door Renger op 21-10-2015

Zeer tevreden over de hele gang van zaken. Ook duidelijkheid over de kosten. Ik kan PickupBox iedereen aanraden.

Door Hester op 20-10-2015

Super service, zowel via mail, telefoon als de bezorger. Op tijd, betaalbaar en behulpzame bezorger. Dank jullie voor de goede zorgen voor mijn spullen. Fantastisch ;-)

Door Ole van den Ouden op 20-10-2015

Perfect en persoonlijk geholpen. Uitstekende dienstverlening. Meedenkend en oplossend. Topbedrijf!

Door Marloes op 12-10-2015

Vakkundig geholpen in de voorbereiding van mijn verhuizing! Ik had opslag nodig van mijn hele boedel om het huis waar ik aansluitend introk eerst te verbouwen. Professioneel, meedenken en persoonlijke aandacht waren sleutelwoorden!

Door Alexander op 09-10-2015

Flexibel (ik moest de datum aanpassen) en de snelste verhuizing ooit. Netjes ingepakt, goede hulp en geen rompslomp!

Door Menno op 07-10-2015

Efficiente vorm van verhuizen, met goede opslag (geen schade gehad aan inboedel), perfecte nazorg/service (specifiek gewaardeerd het telefonische contact na doorgeven van een verhuisbeweging).

Door Claudia op 06-10-2015

Perfect als je je spullen een tijd moet opslaan, alles is goed gegaan, ook met het terugbrengen, super dat de medewerker heeft geholpen met uitladen, ging echt super snel!!!!

Door Maarten Leyten op 03-10-2015

flexibel en snelle reacties op vragen. Meubels door noodweer zeiknat in moeten laden, maar alles alles in uitstekende staat terugontvangen.

Door Maria op 02-10-2015

Uitstekende service! Zeer vriendelijke en uiterst behulpzame chauffeur die ook professioneel heeft geholpen met het uitladen. Ik kan hem aan iedereen aanraden! Had ik zo\'n bedrijf als dat van jullie, vroeg ik hem meteen om bij mij in dienst te komen!! Wees maar zuinig op hem!.

Door Christiaan op 01-10-2015

Erg goede ervaring! Chauffeur die de boxen bracht hielp zelf nog even mee op het eind, goede service was dat. Verder lijken de boxen klein maar kan er ongelooflijk veel in. Erg blij met de service, kwaliteit en afhandeling van alles!

Door Dorien op 30-09-2015

Goed contact met snelle reacties zowel per mail als telefoon. Meedenkend in oplossingen. Geen poespas met verborgen kosten/verzekeringen. Super concept met levering (zelfs nog een dag eerder dan afgesproken). Ideale oplossing en aan eenieder aan te raden!

Door RONALD op 26-09-2015

Super geregeld! Prima op tijd en zelfs even geholpen met inladen. Zeer tevreden!

Door Gerard op 23-09-2015

In zeer korte tijd perfect geregeld met brengen en ophalen op de afgesproken tijd. Uitstekende service.

Door Christel op 18-09-2015

Wat een fantastische oplossing! Efficiënt, innovatief, flexibel, betaalbaar, vriendelijk en zonder gehannes. Ik kan PickupBox van harte aanbevelen aan iedereen die z\'n spullen een tijd(je) moet opslaan.

Door Ester op 08-09-2015

Goede service, prettig contact. Ideaal voor tijdelijke opslag bij bijvoorbeeld verhuizing!

Door Herjon op 07-09-2015

Meer dan prima ! Snelle reactie en apart ingepland om de boxen te brengen. Bij retour plannen zelfs extra voor ons op zondag gereden ! Zeer tevreden en zeker een aanrader als je tijdelijk je huisraad (of andere zaken) op wil slaan. Volgende keer weer !

Door Roos v. Kessel op 01-09-2015

prima bedrijf door geleverde maatwerk,. servicegericht. vriendelijk. De volgende keer bij dit bedrijf!

Door Erwin op 01-09-2015

Heel goed concept! Wij hebben enkele maanden in een andere woning gezeten voordat we ons nieuwe huis konden betrekken. Daarom hebben we veel spullen in de container gezet en alleen het hoognodige meeverhuisd. Het verhuizen verliep door pickupbox gesmeerd. De boxen staan maar kort voor de deur en er is goed afspraken te maken met dit bedrijf. Al met al vol lof!

Door Patrick Bontje op 01-09-2015

Wat een prachtig concept. Je meubels worden veilig opgeslagen totdat je ze weer nodig hebt. Geen container wekenlang voor de deur. Klantenservice reageert snel, is heel goed bereikbaar, denkt mee, is proactief en dus zeer klantgericht. Een verademing in deze tijden van slechte service!

Door Hans Siebrasse op 31-08-2015

Wij hebben veel lof over de contacten met Pickupbox, de klantvriendelijkheid en de service.Wij zullen Pickupbox zeker aanraden bij anderen.

Door Justine op 27-08-2015

Meer dan tevreden! Goede en vriendelijke klantenservice, snel antwoord op je vragen! Chauffeurs heel vriendelijk en behulpzaam! Ik raad jullie aan bij familie en vrienden!

Door Eva Schipper op 25-08-2015

Door de super goede service van Pickupbox heb ik een veilige plek voor mijn meubels gevonden en kan ik met een gerust hart beginnen aan mijn jaar in het buitenland. Heel erg bedankt!

Door Merel Willemsen op 24-08-2015

Goed concept, goede service. Klantenservice goed bereikbaar. Bij problemen wordt er goed meegedacht en komt er een oplossing. Zeker een aanrader!

Door judith de graaf op 13-08-2015

Vriendelijke mensen. Uitstekende service en veel flexibiliteit. Ze zijn gericht op het oplossen van problemen en bereid daarvoor buiten de lijntjes te denken.

Door Marian op 10-08-2015

Wat een fantastisch concept:) Echt een waardevolle innovatie m.i. Het scheelde mij enorm in mijn verhuisstress. De boxen werden bij mij voor de voordeur geleverd en ik kon vervolgens in drie kwartier mijn hele inboedel inladen en klaar. Als ik weer een huurwoning heb gevonden zal het voor de deur geleverd worden en kan ik het daar weer uitpakken, thats it:) Er ging tijdens de offerte aanvraag en de reservering wat mis o.a.door technische (web) mankementjes en miscommunicatie, maar dat is door hun goede klantenservice ruimschoots goedgemaakt. Allemaal vriendelijke medewerkers. Echt een aanrader!

Door M. Kamphorst op 08-08-2015

Buiten het feit dat deze service perfect werkt is het personeel ook uiterst tegemoetkomend, professioneel en vriendelijk. Het heeft mijn dubbele verhuizing een stuk minder stressvol gemaakt!

Door Ans op 07-08-2015

Bijzonder tevreden ben ik. Heel aardige mensen, zowel aan de telefoon als de chauffeurs. Exact op tijd kwamen ze. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Door Van Boxmeer op 06-08-2015

Top concept! Super geschikt als je je spullen tijdelijk wilt opslaan. We hebben ons oude huis verkocht en moeten een aantal weken overbruggen. Je moet wel goed nadenken wat je wel en niet in de container doet want het kost geld om erin te kunnen als ze in de opslag staan, dus iets meer inpak tijd maar daarna heb je ultiem gemak! De containers komen op de stoep voor je huis, een hele aardige chauffeur die zelfs te vroeg was! Binnen 3 uur waren alle containers vol. Een heel betrokken goed te bereiken bedrijf, ze hebben zelfs nog gebeld (op zondag!) hoe alles was verlopen. Ik kan t echt aanraden.

Door Mw. Blijleven op 04-08-2015

ik wil nu alles achter de rug is ook jullie nog bedanken voor jullie goede hulp en zorg. Fantastisch. Ook gaat onze dank uit naar jullie chauffeur die weer keurig op tijd op de stoep stond met de twee boxen. Dank jullie wel en petje af voor jullie bedrijf. Met vriendelijke groet Mevrouw Blijleven

Door L. Gerretsen op 03-08-2015

De box was op tijd voor de verhuizer om uit te laden. Alleen was de verhuizer te laat. De chauffeur heeft ondanks zijn schema gewacht tot de box geleegd was. Wat een service.

Door Jantine Strik op 03-08-2015

Wat een geweldige mensen! ze denken met je mee, doen niet moeilijk en komen zelfs met prachtige oplossingen voor mogelijke problemen. Bij ons was dat de boxen een halve dag eerder plaatsen. Hierdoor hebben we het gered. Dank voor de service, en over een paar maanden zien we de boxen weer terug :-)

Door Menno op 02-08-2015

Super service, perfect voor mijn verhuiswens. Boxen op tijd geleverd, snel gevuld en direct afgehaald. Nu afwachten hoe mijn spullen over paar maanden uit de opslag komen.. :-).

Door karlijn op 01-08-2015

Wat een makkelijk en flexibel bedrijf, alles is mogelijk en komen afspraken na. Niets dan positiefs , kan het zeker aanraden , ook zoals in mijn geval de spullen kortere tijd werden opgeslagen.

Door Herjon Conen op 14-07-2015

Super flexibel, op het laatste moment nog een box nodig, en keurig geregeld. Da's nog eens zaken doen ! Contact met Pickupbox is echt prima en doen wat ze beloven, dus een aanrader.

Door Roeland op 13-07-2015

Super handig systeem Wij hebben Pickupbox gebruikt voor een huizenruil, hier komt het aan op timing en flexibiliteit. Perfect geregeld en wat mij opgevallen is de stiptheid in het nakomen van afspraken. En het geheel met alle complexiteit was veel goedkoper dan een verhuisbedrijf en of de traditionele opslag!! Thanx!!!!!

Door nicole op 12-07-2015

De ideale oplossing voor bij een verbouwing. Aardige chauffeur, alles snel en online, ideaal!

Door karlijn op 12-07-2015

Heerlijk z,n bedrijf die doet wat je vraagt en je handige tips geeft.Alles volgens planning en zeer vriendelijk en behulpzame chauffeur.Niets dan lovend, bedankt!

Door Marloes op 09-07-2015

Supergoede service, snel, behulpzaam, echt een aanrader!

Door Robbert op 08-07-2015

Kan weinig nieuws aan eerdere reviews toevoegen. Snel, betrouwbaar en betaalbaar. Ideaal als je spullen een tijd in de opslag moeten. De chauffeur was bij zowel inladen als uitladen aanwezig en was zeer behulpzaam. Ik zou Pickupbox zeker aanbevelen!

Door L. A. Meursen op 08-07-2015

Perfect concept en een slogan die staat als een huis. Ze doen wat ze beloven, op de afgesproken tijden en op een uiterst fijne klantvriendelijke wijze. Daarbij is de chauffeur niet te beroerd om je te adviseren over hoe het beste de box te beladen. En een handje uitsteken kwam helemaal uit hem zelf. Kortom, top product en een perfecte service tijdens alle contacten. Een echte aanrader als je gaat verhuizen of tijdelijke opslag nodig hebt

Door Erik op 08-07-2015

Prettig systeem. Aanrader als je verhuist. Flexibel in halen en brengen vd boxen. Bedankt!

Door Alisa Blijleven op 07-07-2015

Helemaal TOP!!!! Zeer vriendelijke en correcte medewerkers. Boxen stonden op de afgesproken tijd keurig bij de deur. Niets dan lof. Ga zo door.

Door J. Hendriksen op 06-07-2015

Ga dit zeker promoten bij vrienden en familie. Binnen een uur waren we klaar. Bedankt en ga zo door!

Door Annet op 03-07-2015

Super blij mee, dank voor perfecte service.

Door L. Gerretsen op 05-06-2015

In verband met een onverwachte bezichtiging van onze flat hadden wij op korte termijn opslag nodig voor overtollige spullen. Op maandag heb ik gebeld met Pickupbox en dinsdagmiddag stond de container voor de deur. De chauffeur is het inlaaduur gebleven. Zeer vriendelijk. Echt service dat alles zo snel geregeld kon worden

Door M. Kamphorst op 05-06-2015

Wij wonen in een zeer moeilijke straat voor deze service, maar toch is de chauffeur erin geslaagd de box op een uitstekende plek neer te zetten. De box was ruim genoeg voor mijn hele inboedel, we hadden ruim de tijd om hem in te ruimen en de service was uiterst vriendelijk!

Door Justine Verzijlbergen op 05-06-2015

Wat een top service, klantvriendelijk, snel en super handig! Complimenten voor de vriendelijke en behulpzame chauffeur!!

Door K.Wouters op 18-05-2015

Kan niet anders zeggen dan fantastisch concept, super service, enorme klantvriendelijkheid met echt menselijk contact! Het gemak, de comfort en het contact maken van op deze manier verhuizen echt een feestje! Ik zeg wow guys hoe jullie dit doen, complimenten!

Door Iris op 18-05-2015

Erg goed Pickupbox. Een ideale manier van opslag en daarna het op de nieuwe bestemming laten bezorgen. Chauffeur erg vriendelijk en behulpzaam.

Door j.wilkes op 12-05-2015

goed en duidelijk contact vante voren voordat de box is afgeleverd. vriendelijk en duidelijke antwoorden als je het kantoor belt. aflevering van de chauffeur was ook netjes en vriendelijk met uitleg. kortom een aanrader

Door Marjan op 07-05-2015

Heel adequaat en vriendelijk geholpen, zowel bij de planning als door de chauffeur. Het inladen duurde maar 20 minuten. We hebben veel tijd en sjouwwerk bespaard door de pickup box.

Door Frans op 06-05-2015

Super! Vriendelijke en behulpzame chauffeur!

Door robbert op 29-04-2015

De boxen zijn keurig volgens afspraak geleverd en daar werd goed over gecommuniceerd op de dag van levering. Toen bleek dat we tekort hadden, kon er snel een extra box worden geleverd. Een aandachtspuntje: je komt er pas een dag vantevoren achter hoe laat er geleverd wordt en dat maakt afstemmen met andere partijen (zoals een verhuislift) erg lastig. Wij hebben uiteindelijk onze huisraad onder afdekzeilen moeten opslaan omdat de tijden niet op elkaar aansloten.. Desondanks zou ik zo weer gebruik maken van Pickupbox.

Door paul smits op 29-04-2015

In alle opzichten perfect! Zeer goede service, vriendelijke mensen, afspraak is afspraak en, natuurlijk niet onbelangrijk, een perfect systeem voor tijdelijke opslag voor een redelijke prijs.

Door Claudia op 20-04-2015

Top service! Vanwege een verbouwing hadden wij opslag nodig voor al onze meubels uit de woonkamer. Met PickupBox heb je gewoon geen gedoe met busjes huren, heen en weer rijden en gerommel bij ongezellige opslagbedrijven. PickupBox levert op de afgesproken tijd de boxen bij de voor de deur. Je zet je spullen er zo in, met een hele woonkamer waren wij binnen een half uurtje klaar. Zelfs onze piano kon er in en stond helemaal veilig. Geen gedoe met hoog tillen, de boxen zijn lekker laag. De boxen worden netjes opgehaald en veilig en ineen goed klimaat opgeslagen. Belangrijk voor de piano! Het terugbrengen ging zo mogelijk nog sneller! Mede dankzij de aardige bezorger die even een handje hielp. Binnen een half uur stonden alle spullen weer binnen en namen ze de boxen direct weer mee voor een volgende klus. PickupBox is echt een ideale uitvinding. Makkelijker kan gewoon niet!

Door Fonz op 17-04-2015

Top dienst. Het liep als een tierelier! Wat een uitvinding.

Door Jordi op 16-04-2015

Uitstekende dienst met prima service. Erg vriendelijk personeel dat meedenkt en zelfs meehelpt, het kon niet beter!

Door Jeremy op 31-03-2015

Echt een uitkomst! Pickup Box netjes op tijd pal voor de deur geplaatst en met 42 minuten waren we klaar. Mede dankzij de bezorger die ook een handje meehielp. ;-) Ik kan een ieder deze oplossing aanraden!

Door Geert op 24-03-2015

Inladen is super gegaan... door alle opgetrommelde hulp werd aangegeven dat ze dit eerder hadden moeten weten. Prima oplossing als je tijdelijke opslag nodig hebt voor je huis.

Door Bram op 18-03-2015

Ging perfect, alles was op tijd. Bij inladen werden de boxen al op vrijdag gebracht en hebben we ze op zaterdag kunnen inladen. Dit bleek niet de standaard-werkwijze. Dus we hadden geluk. Bij uitladen dachten we dus ook alle tijd te hebben :-) Maar dankzij hulp van en de medewerker van PickUpBox waren de twee boxen in een uur leeg!

Door Gabriele op 17-03-2015

We hadden alles goed voorbereid en klaar staan. Met veel hulp werden alle spullen vlot door gegeven en waren in twee uur de vier boxen ingeruimd. Het lossen en weer opladen van de containers was wel even spannend omdat in Rhenen waar we wonen de staat erg afliep en deze dus scheef stonden. Dankzij de ervaren chauffeur is alles goed verlopen.

Door Inger op 02-03-2015

goed geregeld en netjes op tijd gehaald en weer teruggebracht. Flexibele organisatie. Bij ons moest alles op het laatste moment nog geregeld worden en dat werd het ook. Top!

Door Iris op 02-03-2015

Heel goed geregeld. Een dag voor de verhuizing werden de 3 boxen al voor de deur afgeleverd. We hebben ze op ons gemak kunnen inladen. Over 2 maanden worden ze afgeleverd op het nieuwe adres. Als dat net zo soepel verloopt, dan zijn we heel tevreden!

Door Els op 26-02-2015

Zo vaak geholpen met verhuizing bij vrienden, dagen mee kwijt geweest! Nu ging ik zelf een keer verhuizen. Iedereen opgetrommeld, was eigenlijk overbodig. Zo handig zo'n pickupbox op de stoep en vanuit mijn voordeur alles ingeladen. Hele straat liep uit om te komen kijken wat ik had besteld. Dank PickupBox tot over 3 maanden !

Door Fam Horst op 26-02-2015

Zeer zeker aan te bevelen! Flexibel, goed en zeer aangenaamd contact. Een bedrijf met medewerkers die met je meedenken en zich inleven in de belangen en wensen van de klant, waar mogelijk. Scheelt veel tijd en moeite naar het zoeken van opslag van je spullen. Top! Bedankt!

Door Sjors de Ruijter op 26-02-2015

Onze spullen in Amsterdam opgehaald, 2 maanden in storage & daarna gebracht naar Den Bosch! Echt super service en werkt geweldig!

Door Evelien op 24-02-2015

Super! Box paste veel meer in dan gedacht en fijne service met ophalen op twee adressen. Dank voor het meedenken!

Door Inge Thole op 21-02-2015

Het inladen van de opslagbox verliep heel soepel en snel. Dank aan chauffeur voor handige inlaad tips

Door Joke op 02-02-2015

Opslagboxen stonden netjes op tijd voor de deur. Zelfs extra box geleverd voor als dit eventueel nodig was. Perfecte service!

Door Martijn op 28-01-2015

Goede service, erg makkelijk concept. Het scheelde ons heel veel tijd en ellende met busjes en gesjouw met onze spullen.

Door Gerard op 27-01-2015

Simpelweg geweldig! Scheelt veel tijd, moeite en frustratie.

Door Evert Verheijen op 18-01-2015

Handig concept om inboedel tijdelijk op te slaan!

Door Suzanne op 16-03-2014

Zelf inpakken van mijn box was goed te doen. heerlijk dat ik het transport gedeelte niet zelf hoef te doen. Geen extra kosten voor levering op zaterdag, super! Ik raad het iedereen aan!