1

Klant Reacties

Uw mening is erg belangrijk voor PickupBox. Met de feedback die wij krijgen kunnen wij onze dienst blijven optimaliseren en aanpassen zodat wij toekomstige PickupBox gebruikers nog beter van dienst kunnen zijn.

Hartelijk dank voor de tijd die u hiervoor neemt!

Schrijf een reactie beoordeling

9.3 / 10
149 beoordelingen (12 maanden)
18 beoordelingen (totaal)


Zoveel gemak in een hectische periode, simpelweg top

Pick up box ontzorgt voor een schappelijk bedrag je in een hectische periode. Tevens gaat er meer in de box dan je denkt

Last minute top service!

Vanwege late bevestiging van onze aannemer op het allerlaatste moment een probleem met het weghalen van de spullen. PickupBox dacht mee en regelde twee dagen voorafgaand aan start van verbouwing een mooie opslagmogelijkheid voor ons.

Super service met mensen die met je meedenken.

Prima bedrijf! Regelmatig telefonisch contact gehad met “ Heleen” die constant met mij mee dacht ivm het feit dat wij pas in de avond konden regelen die kwamen helpen sjouwen. Box werd daarom pas de volgende ochtend opgehaald. Idem met het terugplaatsen. In onze gehele renovatie was dit echt een van de pareltjes. Dank jullie wel !

Goede service en communicatie

Goede duidelijke afspraken en communicatie. Denken echt met je mee, zeer klantvriendelijk! De chauffeur was erg behulpzaam. Een aanrader!

Goede service en zeer klantvriendelijk

Ik ben helemaal tevreden met de service die PickupBox heeft geleverd. De communicatie is goed verlopen. En mijn spullen zijn weer helemaal in goede staat retour gekomen.

Zeer professionele dienstverlening en communicatie!

Zeer professionele dienstverlening en duidelijke communicatie over levering en ophalen

Helemaal in m'n nopjes

De klantenservice is ontzettend goed. Zij namen contact met mij op vanwege mijn wens in 1 dag zowel de pickupbox op locatie A in te laden en weer uit te laden op locatie B. Dit bleek lastig te plannen, dus kwamen ze met de oplossing de boxen eerder te plaatsen. Helaas was de chauffeur die de boxen kwam brengen de verhuisdekens die ik had gevraagd vergeten te overhandigen (had ik zelf ook even niet bij stilgestaan). Tip: Houd er rekening mee dat de chauffeur jouw boxen een uur eerder dan de planning gebracht en opgehaald kunnen worden.

Fantastisch!

Goede, duidelijke afspraken. Niet duur. Ik ben erg tevreden. Als je van tevoren zelf alles goed voorbereid, gaat het in- en uitladen razend snel. Echt top!

everything went fine

Box arrived as planned and was easy to fill it up. Inside of the box is in wood and elevated for better air circulation. This way the content is not direct in contact with the metal container and is better isolated.

Aanrader!

Ervaring van informatie opvragen tot ophalen box is super. Informatievoorziening is duidelijk, bestellen box is makkelijk. Op vragen via telefoon en email wordt snel gereageerd en zeer vriendelijk te woord gestaan. Chauffeurs werken snel maar ook vriendelijk, wij konden geen parkeerplek vrijmaken en chauffeur stelde voor om de box op de wadi voor ons huis te zetten (briljant, want scheelde ook nog eens 20 meter sjouwen met spullen). Een tip: vergis je niet in de ruimte: wij hebben nogal grote meubels en bij het uitrekenen hoeveel boxen je nodig hebt gaat men denk ik uit van gemiddelden waardoor we uiteindelijk minder in de box kregen dan gedacht.

  • PickupBox was te zien op RTL4
  • PickupBox werkt samen met kijkMijnHuis.nl
  • PickupBox wordt beoordeeld op huren.nl
  • PickupBox maakt gebruik van het Kadaster
  • PickupBox werkt samen met MijnStudent.nl