1

Klant Reacties

Uw mening is erg belangrijk voor PickupBox. Met de feedback die wij krijgen kunnen wij onze dienst blijven optimaliseren en aanpassen zodat wij toekomstige PickupBox gebruikers nog beter van dienst kunnen zijn.

Hartelijk dank voor de tijd die u hiervoor neemt!

Schrijf een reactie beoordeling

9 / 10
5 beoordelingen (12 maanden)
107 beoordelingen (totaal)


Pluspunten

Zijn heel erg vriendelijk en correct. Denken in oplossingen en werken mee. Werken keurig op de afgesproken tijd.

Verbeterpunten

Bij terug brengen van de boxen, aangeven hoe veel tijd de klant heeft om de boxen uit te pakken Dat was bij ons niet gecommuniceerd.

Pluspunten

Correct en allemaal heel vriendelijke, behulpzame mensen.

Verbeterpunten

---

Pluspunten

Goede en klantvriendelijke service! Ze denken mee als je ergens tegenaan loopt. We moesten met een week verhuizen en we zijn ontzettend blij dat we gebruik hebben kunnen maken van pick-up box. En qua prijs waren wij duurder uitgekomen om ergens de spullen tijdelijk in op slaan + dat je de spullen van en naar de opslagbox moet brengen. Echt een aanrader dus!

Verbeterpunten

Geen verbeterpunten, vooral zo door blijven gaan

Pluspunten

Zeer behulpzaam, nemen alle tijd om je vragen te beantwoorden. Onwijs klantvriendelijk!

Verbeterpunten

---

Pluspunten

Afspraak betrouwbaar, netjes op tijd geleverd.

Verbeterpunten

Inschatting van de inhoud van het huis aan de zeer krappe kant. Bij het inladen van de boxen blijft de chauffeur wachten en belt de planning ook nog op het opschiet. Ik had 3 boxen dus dat is 3 uur inlaad tijd. Laat de chauffeur wat anders doen. Bij het uitladen geldt eigenlijk hetzelfde. Dus gooi de boxen af, laat de mensen rustig hun spullen in en uitladen en pick de boxen op een later tijdstip weer op.

Pluspunten

Mooie duidelijke website. De chauffeurs zijn bijzonder vriendelijk en betrokken. Mijn inboedel moest tijdelijk worden opgeslagen voordat het naar het buitenland verscheept ging worden, Pickupbox zorgde goed voor mijn spullen en leverde het probleemloos aan de internationale verhuizer. Top bedrijf.

Verbeterpunten

---

Pluspunten

Zeer klantgericht en doen extra stap voor je.

Verbeterpunten

Iets duidelijker vermelden dat je een week van te voren moet aangeven dat je de PickupBox terug wilt hebben. Dat ging bij ons bijna mis.

Pluspunten

Het systeem is erg goed bedacht. Daarnaast netjes behandeld en wordt er goed gereageerd op app-berichten, mails en telefoon.

Verbeterpunten

---

Pluspunten

Top service en iedereen van pick up box die ik sprak was superaardig!! Echt opvallend

Verbeterpunten

Nee

Pluspunten

Levering op afgesproken tijdstip Vriendelijke en behulpzame chauffeurs Aangegeven tijd voor in en uitladen ruim Zeer goede prijs/kwaliteit

Verbeterpunten

Bedrijf presenteren op social media/Google een gemiste kans om dit niet te benutten! PickupBox is moeilijk te vinden op internet tenzij je de bedrijfsnaam kent.

  • PickupBox was te zien op RTL4
  • PickupBox werkt samen met kijkMijnHuis.nl
  • PickupBox wordt beoordeeld op huren.nl
  • PickupBox maakt gebruik van het Kadaster
  • PickupBox werkt samen met MijnStudent.nl