Opslagcontainer, verhuiscontainer, verhuiscontainer huren, verhuisbox

Mobiele opslag huren

Huur een mobiele box bij PickupBox en wij regelen het vervoer en de opslag van uw kostbare spullen. Dit scheelt u een hoop tijd, geld en kopzorgen tijdens uw verhuizing. PickupBox brengt uw inboedel met de grootste zorg van A naar B. Mocht er toch iets met uw spullen gebeuren dan is het goed om te weten dat uw spullen zowel tijdens de rit als de opslag verzekerd zijn.

Ook fijn; u hoeft nergens heen. Wij komen naar u en leveren de mobiele PickupBox voor de deur af. Bent u klaar met inladen? Dan halen wij de mobile box weer op en brengen hem naar onze opslagruimte. Bent u zover? Dan geeft u een seintje via MijnPickupBox en wij bezorgen uw spullen netjes op uw nieuwe adres. Handig, snel en veilig en vooral: geen gedoe.

Wat is een PickupBox?

Een PickupBox is een mobiele opslagcontainer waarin u ongeveer 120 verhuisdozen kunt bewaren. Of de inboedel van een 1 à 2 kamer appartement. Behoorlijk ruim dus. Heeft u meer boxen nodig? Geen probleem, u kunt later altijd nog bij bestellen. Om een indicatie te geven: voor een gezin met 2 volwassen en 2 kinderen leveren wij gemiddeld 4 PickupBoxen. Gelukkig hoeft u dit niet allemaal zelf te bedenken. Onze tool rekent op basis van uw adresgegeven het benodigde aantal boxen uit. Een PickupBox is 1.60 m breed. Dit slimme formaat zorgt ervoor dat de box bijna overal geplaatst kan worden. Zelfs in smalle doorgangen.

De voordelen van een mobiele opslagcontainer

Met PickupBox profiteert u van deze voordelen:

Slechts 1x in- en uitladen
Bij een traditioneel opslagbedrijf pakt u de spullen vaker in en uit: van de kamer naar de verhuisdoos, van de verhuisdoos naar de auto, van de auto naar de opslagruimte en hetzelfde riedeltje weer naar uw nieuwe adres. Met PickupBox bespaart uw tijd!

Een PickupBox is goedkoper
Met PickupBox hoeft u geen verhuisbus te regelen om uw inboedel te verplaatsen, want wij komen de mobiele box brengen en halen. Dit scheelt wederom tijd (denk aan: het regelen en het heen- en weer rijden), maar ook geld.

U bent in controle
Omdat u zelf uw PickupBox inlaadt, bepaalt u waar alles komt te staan. Handig, want zo kunt u het makkelijker terugvinden dan wanneer een verhuismedewerker dit doet. Scheelt een hoop zoekwerk als uw spullen op het nieuwe adres arriveren. En via MijnPickupBox regelt u de rest in slechts enkele klikken, waar u ook maar wilt.

Verhuisservice: 13 Paktips

Uw PickupBox heeft u zo ingeladen. Een uurtje max, bent u bezig. Een goede voorbereiding is hierbij wel bepalend. Wij hebben enkele tips voor u op een rijtje gezet om efficiënt en snel uw PickupBox in- en uit te laden:

 1. Spaar van tevoren oude kranten op. Hier kunt u glaswerk en andere breekbare spullen inwikkelen.
 2. Bedenk van tevoren hoe u het wilt gaan doen en schrijf dit puntsgewijs op; welke ruimte eerst, welke vrienden vraagt u en wie kan wat doen.
 3. Zorg dat er voldoende verhuisdozen zijn. Wellicht een open deur, maar het is echt heel vervelend als u last minute niet uitkomt en tijd verliest door het halen van nieuwe. Daarnaast nemen veel winkels ongebruikte verhuisdozen terug.
 4. Regel verhuisdekens om uw spullen te beschermen. U krijgt van PickupBox standaard 2 verhuisdekens GRATIS te leen.
 5. Haal meubels alvast zoveel mogelijk uit elkaar.
 6. Doe schroeven van meubels in boterhamzakjes en plak ze met een stukje tape vast aan een onderdeel van het betreffende meubelstuk. Doe eventueel nog een Post-it in het zakje met de schroeven en schrijf de naam van het meubelstuk erop. Bijv. “bureau slaapkamer Tom”.
 7. Koop witte etiketten en markers zodat u op iedere doos kunt aangeven wat erin zit.
 8. Plak de etiketten altijd op dezelfde plek, bijvoorbeeld rechts bovenin op de voorkant, dit voorkomt later een hoop gezoek en gedraai met dozen.
 9. Zet de verhuisdozen met etiketten naar voren gericht in de PickupBox, zo ziet u tijdens het uitladen direct wat erin zit.
 10. Noteer op hoofdlijnen per PickupBox wat erin zit. Handig voor als u tussendoor iets moet opzoeken of wanneer u gaat uitladen.
 11. Zet de dozen en spullen in volgorde van inladen alvast zoveel mogelijk klaar. Onthoud hierbij: first in, last out. Dus wat u als eerste nodigt heeft, laad u als laatste in.
 12. Zet zware dozen onderop, deze gaan dus als eerste de box in.
 13. Sorteer per ruimte. Zet alles van de keuken zoveel mogelijk in 1 PickupBox.

Heeft u meer dan 45 minuten nodig om in te laden? Geen probleem. U bepaalt wanneer de chauffeur uw spullen op komt halen. U hoeft zich wat ons betreft dus niet te haasten. Werkt wel zo lekker.

Uw PickupBox-kosten

Benieuwd hoeveel u kwijt bent als u kiest voor PickupBox? Op basis van uw adresgegevens berekenen wij automatisch hoeveel boxen u nodig heeft. U hoeft ze daarna alleen nog maar te bestellen.