Check beschikbaarheid voor mijn postcode
Vandaag 15 boxen gereserveerd

Opslagbox Amsterdam

Opslagbox in Amsterdam

Een opslagbox in Amsterdam direct voor de deur inladen. Kies voor onze flexibele service, gemak en bespaar veel tijd. PickupBox plaatst opslagboxen thuis voor de deur. Inladen gaat gemakkelijk –  mede door de lage instap waardoor je inboedel snel in je persoonlijk en beveiligde opslagbox staat opgeslagen.

Opslagbox in onze beveiligde opslaghal 

Wij plaatsen – nadat jij klaar bent met inladen – de opslagbox door naar onze beveiligde, schone en droge opslaghal. Is je opslagbox weer nodig? Wij bezorgen op ieder gewenst adres binnen Nederland weer netjes terug. Ook op zaterdag of zondag bezorgen wij PickupBoxen.

Enorme tijdwinst bij PickupBox

De gemiddelde inlaadtijd van 1 x PickupBox [inhoud 8m3] is 45 minuten. Lekker snel geregeld bij PickupBox. Je kunt je vrije tijd natuurlijk wel beter benutten. Kies je ervoor om het zelf te doen, dan ben je veel meer tijd kwijt met bijvoorbeeld, heen en weer rijden tussen huis en vaste opslaglocatie, busjes huren/ophalen, borg betalen, aftanken, rondje om het busje heen enz.enz.

Kortom kies jij voor:

Efficiëntie, flexibiliteit, kostenbesparing en tijdwinst? Dan kies je voor PickupBox.

 

Opslagbox Amsterdam - tijdelijke opslagruimte PickupBox

Opslagbox Amsterdam – tijdelijke opslagruimte PickupBox

Handig om te weten

PickupBox past overal Snel inladen Geen vergunning nodig

Past overal

Snel inladen

Geen vergunning nodig

Een PickupBox is 1.60 m breed dus kan ook door smalle doorgangen tot vlak voor uw deur komen. Bent u goed voorbereid? Dan neemt het inladen van een PickupBox +/- 1 uur tijd in beslag. Om een aantal uur een PickupBox voor de deur te hebben is er geen vergunning nodig.
 
Verzekerd Centrale ligging Tussentijds bij je spullen?

Verzekerd

Centrale ligging

Tussentijds bij je spullen

Uw spullen zijn verzekerd wanneer ze bij ons zijn opgeslagen. Ze vallen gewoon onder uw huidige inboedelverzekering. De opslagplaats van PickupBox is centraal gelegen in Nederland. Daardoor kunnen we de prijs laag houden. Tussentijds bij uw spullen? Geef 48 uur van te voren even een belletje dan zetten we uw box klaar