Opslagruimte Utrecht

Opslagruimte Utrecht

Tijdelijke opslagruimte Utrecht

1 PickupBox (8 m3) al voor € 69,- per maand en GRATIS thuisbezorgd.

PickupBox Utrecht biedt tijdelijke opslagruimte bij jou thuis voor de deur. Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn met het opslaan van je inboedel/meubels? Huur dan een PickupBox die bij je wordt thuisbezorgd. Je hoeft alleen nog maar je spullen in te laden en de PickupBox met de gratis meegeleverde sloten weer af te sluiten als je klaar bent. Wij halen de box dezelfde dag weer op en plaatsen hem door naar ons geconditioneerde en droge en schone opslagdepot. Dus heb jij in Utrecht extra opslagruimte nodig, omdat je bijvoorbeeld gaat verbouwen, verhuizen of je skispullen/kerstversiering wilt opslaan of omdat je tijdelijk naar het buitenland vertrekt bekijk snel hieronder of wij ook bij jou voor de deur leveren.

PickupBox ervaar de enorme tijdwinst! Vul hieronder je postcode en huisnummer in en bekijk of we ook bij jou voor de deur een PickupBox kunnen plaatsen?

 

 

 

Ruime keuze opslagruimte in Utrecht

PickupBox biedt veilige en voordelige opslagruimte in Utrecht aan. Om tijd te besparen, leveren we de opslagruimte bij je voor de deur. Door onze thuisbezorgservice wordt het opslaan van uw spullen of zelfs de verhuizing heel gemakkelijk. PickupBox Utrecht heeft verschillende mogelijkheden voor opslagruimte beschikbaar, afhankelijk van uw wensen. In elk geval zijn alle opslagruimtes per dag opzegbaar zonder extra kosten. Bekijk direct hoeveel opslagruimte je nodig hebt en wat de kosten zijn.

Huur vandaag nog opslagruimte in Utrecht

Wanneer je graag advies wilt om in te schatten hoeveel opslagruimte je nodig hebt, vul dan je postcode en huisnummer in en PickupBox geeft direct een advies op basis van jouw woning. Bekijk daarnaast ook direct de totale kosten van opslagruimte in Utrecht:

 

Nog vragen? bekijk de pagina veelgestelde vragen of bel tijdens kantooruren naar  088 78 99 000.

 

 

PickupBox bezorgt de ruimte door het hele land