Prijzen bij PickupBox

Prijzen opslag bij PickupBox

Via onze website kan iedereen in 4 simpele stappen direct en zelfstandig een opslagprijs bij PickupBox berekenen

  1. Voer je postcode en huisnummer in.
  2. Vul het aantal PickupBoxen in die je nodig hebt.
  3. Vul in wat de verwachte opslagperiode ongeveer is.
  4. En tot slot kan je de postcode van je retouradres ingeven.
    Dit kan ook nog onbekend zijn of de keuze: hetzelfde adres als bij het inladen.

Geen aanvraag is hetzelfde dus de weergegeven opslagprijs is helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Je weet dan meteen waar je aan toe bent. Vanuit de aanbieding kan je ook direct reserveren. Klik op ‘bekijk beschikbare datum’ en controleer of jou gewenste datum om in te laden nog vrij is. Als een datum niet meer aan te klikken is, dan zijn het maximaal aantal opdrachten voor die dag (in jouw regio) bereikt.

Het zelfstandig maken van een reservering duurt 2 minuten!

Prijzen Sjouwhulp PickupBox

Bestel je een PickupBox en wil je graag hulp bij het sjouwen? Wij stemmen de aankomsttijd van je PickupBox (-en) met ze af.

Per PickupBox rekenen we € 100,- (2 sterke heren voor één uur, er van uitgaande dat alles pak-klaar staat op de begane grond). Daarna € 27,50 per kwartier. Bij ons geen minimale afname van aantal uren of voorrijkosten. Per opdracht komen er 2 sjouwhulpen die je helpen bij het in- of uitladen van je PickupBox (-en). Klik hier voor meer informatie [pdf]

Prijzen overige diensten

Kom je last minute toch nog een PickupBox tekort? Dan kunnen we in overleg met de planning er nog een (of meerdere) naleveren.  Dit wordt gezien als een nieuwe reservering en de prijs geldt vanaf datum aflevering.

Heb je een PickupBox teveel besteld, dan betaal je eenmalig € 100,- voor deze lege PickupBox. De opslagprijs wordt bijgesteld naar het aantal PickupBoxen die je in gebruik hebt genomen.

  Prijs Opmerkingen
Tussentijdse toegang 1e keer Gratis, daarna € 17,50 per keer, per box. Op afspraak (mogelijk op ma t/m vr tussen 10:00 – 16:00 uur).
Verhuisdekens € 4,50 per stuk Huur per deken, ongeacht de opslagperiode.
Retour bezorging weekend 1e box € 100,- Geldt alleen in het weekend.
Retour bezorging weekend vanaf 2e box € 50,- per box Geldt alleen in het weekend.
 

Wat als je korter of langer opslag nodig hebt?

  • Kortere opslagperiode: De minimale opslagperiode is 1 maand, daarin zit al het transport en handeling + de beveiligde opslag inbegrepen.
  • Automatische verlenging: De maandelijkse facturen stoppen als je de retouropdracht online hebt ingepland. Je hoeft dus niet tussentijds door te geven, dat je langer in opslag blijft staan.
 
 
if_whatsapp_287520Vragen? Stuur ons een WhatsApp bericht! 0610047746 
Meer informatie, zoals uitgebreide leveringsvoorwaarden en de voorwaarden voor het retour brengen zijn op deze website beschikbaar.