Self storage

Self storage

Self Storage bij u thuis voor de deur

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van self storage. Self storage is het opslaan van spullen in een opslagbox. Bij PickupBox bieden we self storage aan die bij u thuis voor de deur wordt bezorgd. De PickupBox is een opslagbox van 8 kubieke meter. De boxen worden voor uw deur geleverd en kunt u direct inladen.

Nadat de box direct is ingeladen vervoeren we de boxen naar het opslagdepot, waar uw spullen veilig en verwarmd staat voor een tijdelijke periode die u kiest. Zo is self storage ideaal geregeld, u hoeft niet meer heen en weer te rijden. Indien u uw spullen weer terug uit de self storage wilt hebben kunt u dit zelf online doorgeven, PickupBox brengt uw boxen zo snel mogelijk naar het gewenste adres.

Hoe werkt Self Storage in de praktijk

PickupBox biedt op innovatieve self storage aan, hierdoor kan u zelf uw eigen spullen voor de deur inladen en worden de boxen opgehaald door PickupBox.

 

Via de website maken we een berekening en adviseren u hoeveel boxen u voor de self storage nodig heeft. Indien u dit zelf handmatig wilt doen is dat ook mogelijk. U kunt vervolgens aangeven wanneer u de PickupBox voor de deur wilt ontvangen, de retour-datum kan later gekozen worden als u nog niet weet wanneer u uw spullen terug gebracht wilt hebben.

Tips voor Self storage

 1. Begin op tijd met inpakken:
  Door op tijd te starten met opruimen en inpakken voorkomt u veel stress, haal bijvoorbeeld ook al meubels uit elkaar, dat scheelt u extra tijd en geeft een goed beeld van de werkzaamheden
 2. Nummer uw dozen:
  Als u alle dozen een nummer geeft kan u met een lijst met beschrijvingen later gemakkelijk uw spullen vinden en hoeft u en uw familie en vrienden die helpen niet te zoeken. Ook kan u instructies geven dat dozen met bepaalde nummers naar een bepaalde ruimte gebracht kunnen worden. Alles gaat nog iets sneller en u bespaart veel tijd
 3. Gebruik vulmateriaal:
  Wanneer u kleine spullen in dozen inpakt en dozen zijn niet volledig gevuld is kunt u deze afvullen met bijv. krantenproppen. Hiermee voorkomt u dat spullen gaan bewegen of schuiven.
 4. Breekbare dingen bovenop:
  Glas, servies of andere breekbare spullen altijd bovenin plaatsen, bovenin de verhuisdozen en oko bovenin de self storage boxen. Breekbare spullen aan daardoor minder snel stuk.
 5. Maak een checklist:
  Het is praktisch een checklist bij te houden, zodat u minder zal vergeten en altijd een overzicht hebt met wat er nog gebeuren moet. Je kan hiervoor je slimme telefoon gebruiken, net zo handig.

 

Heeft u specifieke vragen of graag PickupBox aan de telefoon?

Antwoorden op veel vragen zijn direct te vinden via veelgestelde vragen of bel PickupBox via T. 088 78 99 000.